Wat een week: Op de bank liggen

De afgelopen week was eigenlijk bedoelt om rustig vooruit te werken met het maken van sinterklaas en kerst DIY’s. Dit liep echter anders toen ik maandag en dinsdag door rugpijn niet veel meer kon als op de bank liggen. In deze blogpost vertel ik je hoe mijn week was.

zondag-27-november op de bank liggen

Maandag ochtend zat mijn rug al niet heel lekker. Toch hielp ik mijn moeder even met het inpakken van een cadeautje. Hiervoor vouwde ik nog snel een papieren strik.

zondag-27-november-strik

’s Middags moest ik mijn vitamine B12 injectie gaan halen. Daarna deed ik nog even een pakketje voor Elise op de post. Wat erin zit zal waarschijnlijk zondag 4 december in haar Snailmail Sunday video terug te zien zijn.

zondag-27-november-pakketje

Toen ik daar van thuis kwam ben ik op de bank gaan liggen, want zitten deed te veel pijn. Wel kon ik vanaf de bank nog wat typen en monteren op de laptop.

Op de bank liggen werd helaas ook de invulling voor de hele dinsdag. Alleen zo vanaf de bank gaat het toch allemaal wat minder gemakkelijk.

Woensdag kon ik toch nog aan de slag voor sinterklaas. ’s middags lukte het om me even te douche, maar daarna was mijn rug weer op en ben ik pas ’s avonds weer verder kunnen gaan met het maken van de surprise verpakking. (Ik wilde eigenlijk 3 surprise inpak ideeën laten zien. Dit wordt er nu maar 1.)

Sinterklaas surprise verpakking

Op donderdag was de start weer wat minder en kon is dus niet aan de slag met DIY’s maken. Dan maar weer tekst typen. Nu gewoon aan de keukentafel zitten terwijl ik deze en andere teksten typte.

Het werken aan mijn blog ging vrijdag niet zo snel, want ik keek ondertussen Gilmore grils A year in the life op Netflix. (Mijn vraag: Wanneer komt het vervolg op winter, spring, summer en fall?)

De blogposts van aan komende week staan in het teken van sinterklaas. En behalve leuke cadeautjes die mooi verpakt zijn, mag er ook wel een lekkere versnapering zijn. Deze maakte ik gisteren, zodat ik de foto’s kan gaan verkleinen en de tekst erbij typen.

worstenbroodjes-de-broodmix-en-het-gehakt

En vandaag nog even de laatste dingen doen, zodat ik de blogposts van komende week kan inplannen. En als ik dan nog tijd over houd, ga ik alvast beginnen met de volgende kerst DIY.

Komende week is er een beperkt aantal blogposts. Hopelijk kan ik wel zoveel mogelijk van de kerst DIY’s doen die ik in de planning heb staan.

Wat vindt jij van Gilmore girls A year in the life?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.