Wat een week: Oppassen op een hondje

Afgelopen week probeerde ik weer of ik verder kon met een video monteren, maar dat lukte niet echt. Mijn rechterhand ging pijn doen door het gebruiken van de muis. Hier moet ik waarschijnlijk dus nog mee terug. En vanaf woensdag paste ik op een hondje. Veder werd mijn moeder eind van de week geopereerd, dit was goed verlopen.

Vorige week zondag had ik de planning om te gaan puzzelen en met mijn zus pizza te maken. Dit liep alleen een beetje anders toen er ’s middags 2 kleine meisjes kwamen. Hun papa kwam hier namelijk helpen en zij wilde wel mee om met mij te knutselen. Door mijn hand gaat dat alleen niet zo goed, dus keken we eerst een serie die ze thuis ook kijken en daarna gingen we nog even kleur. Dat was voor mij nog een hele uitdaging om met links te kleuren. En      ’s avonds keek ik weer een aflevering van Heartland.

Verder kwam ik in het postvak ongewenst een mail van YouTube tegen dat de voorwaarden van het YouTube-program weer gaan veranderen. En ik dacht dit jaar daarmee voor het eerst mijn blog van te kunnen betalen. Maar nu moet ik vanaf 20 februari ineens 1000 abonnees hebben om te kunnen blijven verdienen. De kans dat mijn dit gaat lukken is best klein ik heb nu namelijk nog geen 100 abonnees. Op deze manier maken ze het wel heel moeilijk voor beginners en verdienen de grootte dadelijk alleen steeds meer. Maar alle beetjes helpen, dus ik zou het heel fijn vinden als jij je wilt abonneren op mijn YouTube-kanaal.

Op maandag ging ik mijn vitamine B12 injectie halen. Daarna deed ik wat rugoefeningen zodat mijn rug lekkerder ging zitten. Verder las ik nog tijdschriften en was ik voor het eten nog een tijdje op de bank gaan liggen.      ’s Avonds keek ik vervolgens nog een paar afleveringen van een serie.

Dinsdags begon ik met het monteren van een video. Dit deed ik al afwisselend met serie kijken. Maar uiteindelijk werd het alleen serie kijken, omdat mijn rechterhand weer pijn ging doen door het gebruik van de muis. Wel deed ik die dag een paar keer oefeningen voor mijn rug.

Woensdagochtend belde een bekende of ik op hun hondje kon letten, omdat er iemand op sterven lag waar ze heen wilde. Even later kwamen ze het hondje hier brengen. Vervolgens ging ik in de keuken tijdschriften lezen, zodat het hondje even kon wennen aan onze hond en dat haar baasjes er niet waren. Daarna keek ik een aflevering van Heartland terwijl het hondje lekker bij mij op schoot lag. Verder moest ik geregeld een keer met het hondje naar buiten, omdat het thuis gewend is om elk moment naar buiten te kunnen gaan.            ’s Middags kwamen de bekende vertellen dat hun familielid overleden was.    En vroegen ze of we langer wilde oppassen op hun hondje. Deze kwamen ze later in de avond halen met de vraag of ze de dag erna ook mag komen.

Zo kwamen ze donderdagochtend nadat ik mijn vitamine B12 injectie had gehaald het hondje weer brengen. Die dag lag ik vooral op de bank een serie te kijken terwijl het hondje lekker bij mijn voeten lag. ’s Middags kregen we te horen dat de begrafenis op maandag zou zijn. En omdat mijn ouders daar waarschijnlijk ook heen gaan, belde ik naar de huisarts om de afspraak voor de vitamine B12 injectie van mijn moeder en mijn te verzetten. ’s Avonds keek ik in de keuken de serie Heartland op de laptop. En werd het hondje opgehaald met de vraag of ze de volgende dag middags weer mocht komen. Dat vonden we goed.

Vrijdagochtend maakte ik alvast een begin aan dit weekoverzicht. Dit gaat nog steeds niet snel, omdat ik alleen met links typ. Mijn rechterhand is ook steeds meer pijn aan het doen, daar zal ik dus nog mee terug moeten. Dit zal komende week een keer worden, omdat vrijdag mijn moeder geopereerd werd. Dan is een dag al hectische genoeg. De operatie was trouwens goed verlopen en ’s middags mocht ze alweer naar huis. Toen ik ’s avonds met mijn zus het hondje buiten liet, liet de zool van mijn klomp nog los. (Dat liep niet handig.) En het hondje werd natuurlijk weer opgehaald. Omdat er nog van alles geregeld moest worden en mensen afscheid konden komen nemen van de overledene, vroegen ze of we ook de volgende dag ’s middags weer op het hondje wilde oppassen. Het is zo’n handig hondje dat dat geen probleem is.

Gisteren ging mijn zus even nieuwe klompen voor mijn halen, omdat het voor mij een hele drukke week was. En ik daar mee heen gaan er niet nog bij kon hebben. Zelf was ik ondertussen weer aan het typen voor dit weekoverzicht.    ’s Middags kwam het hondje weer en ging ik weer verder met serie kijken.  Deze keer werd het hondje eerder in de avond gehaald. Daarna wisselde ik weekoverzicht typen en serie kijken met elkaar af. Ook hielp ik nog met een appeltaart maken, toen mijn zus mijn broer naar de prinsenreceptie bracht. En ik bleef met mijn zus op tot ze om 2 uur mijn broer weer ging halen

En vandaag maakte ik dit weekoverzicht nog even af. Vandaar dat deze blogpost wat later online is. Vanmiddag het hondje weer en zal ik waarschijnlijk weer serie gaan kijken.

Verder weet ik dat het hondje morgen ook hier, want dan is de begrafenis. En ik ga naar het ziekenhuis bellen voor een afspraak voor mijn hand. Ook moet ik de huisarts nog bellen om mijn 2de vitamine B12 injectie te verzetten. Doordat de eerste een dag later is, moet de 2de ook een dag later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.