Wat een week: Paas DIY’s met lagen

De paas DIY’s die ik afgelopen week liet zien, waren allemaal DIY’s met lagen. Wel was het weer allemaal krap aan met de planning. Dat was ook de reden dat de blogpost van vrijdag pas zaterdag online kwam.

Paas DIY's met lagen

Als eerste was het maar net gelukt om de kaars met lagen blogpost op maandag online te krijgen. Ik ben trouwens wel blij dat ik een paar weken terug er toch voor gekozen had om deze blogpost naar deze week te verplaatsen. Zo kon ik gewoon gesproken tekst aan de video toevoegen. (Een video die af is is toch mooier.)

Op maandag zelf maakte ik foto’s van de DIY voor woensdag. En ik filmde de DIY voor vrijdag.

Dinsdag verwerkte ik de foto’s van maandag en typte ik de blogpost erbij.

Zo kwam er woensdag de blogpost online over hoe je een ei envelop maakt.

Op woensdag monteerde ik het beeldmateriaal van de video die eigenlijk voor vrijdag in de planning stond. Ook typte ik alvast de tekst om in te spreken.

Deze tekst sprak ik op donderdag in. Verder typte ik de blogpost voor bij de video. Toen moest ik het geluid nog bij de video monteren, maar dat ging donderdag niet meer lukken. Daarom besloot ik dat de video 1 dag later online zou komen.

Zo kon ik op vrijdag de gesproken tekst bij de video monteren en de video uploaden. Verder begon ik alvast aan dit weekoverzicht.

Dus deze week een blogpost op zaterdag. En wel hoe je een papieren paasmandje kunt vlechten.

Zaterdag ochtend pakte ik een cadeautje in en begon ik alvast met een DIY.
’s Middags filmde ik voor die DIY. Daarna ging ik verder met foto’s maken voor een andere DIY. Hier ging ik in de avond mee verder en ik maakte dit weekoverzicht af.

Vandaag ga ik de foto’s verwerken en de tekst typen voor de blogpost van morgen. Verder ga ik nog wat lekkers maken. Dat komt dan nog net voor Pasen online, zodat je het met Pasen zelf kunt maken. En ik hoop het beeldmateriaal van de DIY voor woensdag alvast te kunnen monteren.

Ook de DIY’s van komende week zullen nog in het teken van Pasen staan.
Maak jij zelf Paasversieringen of koop je ze?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.