Wat een week: Dat stond als een huis

De blogposts van afgelopen week stonden als een huis. Letterlijk, ik maakte een kaart waarbij het huis rechtop kan staan met een tuintje ervoor. En ik liet ook zien hoe je een huisvormig doosje kun maken. Verder ging ik natuurlijk al aan de slag voor volgende week met DIY’s die in het teken van Valentijn staan.

Deze keer dacht ik er wel aan dat divers vandaag voortaan op maandag is. En kon je zie hoe ik een eigen huis kaart maakte. Hierbij kun je het huis voorop de kaart rechtop zetten en heb je een tuintje voor het huis. Van het grasveld maakte ik een vakje om geld of een cadeaubon in te doen.

Op maandag sprak ik ook de tekst voor de DIY van vrijdag in. Verder nam ik een video voor komende week op. En typte ik de tekst voor de blogpost van woensdag.

De tekst die ik ’s maandags insprak monteerde ik dinsdag bij de video voor vrijdag. Daarna typte ik de tekst voor bij die video.

Vervolgens blikte ik woensdag in doelen voor februari terug op de doelen van januari en stelde ik weer nieuwe doelen voor komende maand.

Verder monteerde ik de video voor komende week en sprak hier de tekst voor alvast in. Ook maakte ik nog een handlettering voor de DIY van vrijdag en paste ik hier de tekst op aan.

Donderdag ging ik aan de slag met een andere DIY voor komende week. Deze DIY maakte ik vrijdag af.

Op vrijdag kwam ook de DIY een huisvormig doosje vouwen online. In zo’n doosje kun je op een grappige manier bijvoorbeeld een sleutelhanger cadeau geven aan iemand die een huis heeft gekocht of is gaan samen wonen.

Daarnaast deed ik een eerste poging voor het smikkelblog van komende week, maar door niet standaard basis ingrediënten ging het niet goed.

Dus deed ik gisteren nog een poging. Om een Valentijns cake te maken.

Verder typte ik dit week overzicht. En verwerkte ik de foto’s voor de DIY die maandag online komt.

Hier ga ik vandaag de tekst voor typen. Ook wil ik de foto’s voor het smikkelblog verwerken en hier tekst bij typen.

Oh, en ik had vorige week gezegd dat ik nog zou laten zien, wat ik Elise van EliseDingen cadeau had gestuurd voor haar verjaardag. Inmiddels weet ik dat ze het ontvangen heeft, dus bij deze. (Dit zal volgende week waarschijnlijk ook nog te zien zijn in haar Snail Mail Sunday video.)

Heb jij al ideeën voor Valentijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.