Wat een week: Tijd gebrek

Om dagelijks iets op mijn blog te zetten kwam ik zo al in tijd gebrek. Dat was alleen niet het grootste probleem, door mijn gezondheid kan ik het niet aan om zoveel te doen. Dit is wat ik afgelopen week deed.

Zondag 22 mei

 

Deze week begon eigenlijk al met de moeilijke beslissing dat dagelijks bloggen lichamelijk te veel is voor mij. Om het voor mij dragelijker te maken heb ik besloten 1 blog minder in de week online te zetten. Door dit af te wisselen met Divers vandaag in de even weken en Origami zo in de oneven weken. Op deze manier blijven de onderwerpen er nog wel allemaal. Deze mededeling kwam afgelopen woensdag online in “Woensdag mag dag: Weekplanning aangepast”.

Maar eerst maandag. Een echt technisch verhaal bij “Techniek: Tips & Tricks: Papier op maat”. Hoe kun je de maten van een vouwpatroon aanpassen? Dat legde ik uit aan de hand van het “Harten doosje” dat ik al eens eerder liet zien.

Papier op maat beide harten doosjes

Daarna was het nog even krap of er dinsdag wel een blog online kwam. Het afschermen van namen in een video wilde ook met de functie op YouTube niet lukken. Op het aller laatste moment heb ik toen nog een foto instructie gemaakt. Tekst getypt en foto’s verwerkt voor het blog “Divers vandaag: Lotus bloem”.

Lotus bloem drietal

Dinsdag had een poes ook eindelijk haar kittens van ondertussen 1 maand en 10 dagen oud mee naar huis genomen. Zo schattig die kleintjes. 2 zwarte net als moederpoes, 1 grijze en 1 grijs met een streepje. (De poesen mogen bij ons niet binnen, maar hebben een schuurtje waar ze in kunnen en eten krijgen.)
En donderdag kreeg de andere poes haar eerste nestje kittens. Deze heb ik nog niet gezien, omdat ze tussen het dak en de isolatie van het schuurtje zitten.

Donderdag dus een dagje “vrij”? Nou, dat niet. In tegen deel, de video “Inpakken speciaal: Gekleurde stroken” voor vrijdag moest nog afgewerkt en ge-upload worden. (Bijna in tijd gebrek gekomen, maar nog wel gelukt.)

Inpakken speciaal Gekleurde stroken

Die avond heb ik ook het “Smikkel blog: Aardappelkroketjes” nog getypt.

Aardappelkroketjes gebakken

Op deze manier had ik vrijdag al tijd om te werken aan iets voor maandag. Daar ben ik zaterdag mee verder gegaan.

En vandaag is al een beetje feest. Morgen ben ik namelijk jarig. Wat ik vandaag dus al vier.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.