Wat een week: Toch herfst in oktober

Vorige maand had ik het idee om in oktober al te beginnen met kerst DIY’s. Op een kerstshoplog na komt er toch herfst in oktober online. Ik bleek hier meer ideeën voor te hebben dan ik eerst had gedacht.

zondag-9-oktober-weekoverzicht toch herfst in oktober

Dus toch herfst in oktober.
Het weer is er ook wel echt naar aan het worden. Het is al een stuk kouder en steeds vroeger donker. Maar net voor de zon ondergaat is er nu wel vaak een mooie oranje/rode lucht te zien en lijken de bomen soms wel gouden blaadjes te hebben. Deze oranje/rode kleuren zie je veel in de herfst, zo mooi. En dus ook een grote inspiratie bron voor mijn DIY’s van komende maand.

toch herfst in oktober

De afgelopen week heb ik echt nodig gehad.
Om mijn planning weer een beetje op de rit te krijgen, waren er afgelopen week geen blogposts. Ik ben wel druk aan de slag geweest om de herfst blogposts voor komende week te maken. Het is mij zelfs gelukt al net te kunnen beginnen met de DIY’s voor volgende week. Dit moet ook wel, want dadelijk in december (De feest maand.) dan heb ik minder tijd en waarschijnlijk ook minder energie om DIY’s te kunnen maken. (Dus hoop ik zover vooruit te kunnen werken dat ik die maand ook leuke blogposts online kan zetten.)

Meer inspiratie.
Tijdens het plannen van wat ik wanneer online wil zetten, kwam ik er dus achter dat ik toch meer herfst DIY’s ideeën had. Vandaar dat er deze maand (Op de kerstshoplog na.) nog geen kerst online komt.

Het weer nodigt ook uit om creatief aan de slag te gaan.
Doordat het kouder en eerder donker is, ben je meer binnen. Lekker warm en gezellig samen iets leuks doen. (Op de bank onder een dekentje tv kijken, samen puzzelen.) Of dus lekker creatief bezig zijn.

Ben jij met de donkere dagen meer creatief aan de slag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.