Wat een week: Twinkelende kerst

Zoals ik vorige week al een beetje liet zien, kon je deze week glitter en andere twinkelende kerst verwachten. Zo maakte ik een mooi schaaltje van glitter en lijm, gebruikte ik glitter om een kerstkaart mee te versieren en glitter washi tape om een cadeautje mee te versieren. Ook maakte ik een papieren sterkaarshouder en liet ik kerstkoekjes zien.

Op maandag liet ik zien hoe je een glitter schaaltje kunt maken. Toen ik begon dacht ik dat ik hier heel veel glitter voor nodig zou hebben, maar dat bleek heel erg mee te vallen.

Woensdag ging ik verder met glitter kerstkaarten stempelen. Dit deed ik niet met inkt, maar met verf. En als je dan op de natte verf glitter doet droogt deze hierop vast.

De dag daarna bij origami zo geen glitter, maar een 4 puntige ster. Deze kun je als kaarshouder gebruiken en een kaars in laten glinsteren.

Vrijdag liet ik zien hoe je een cadeautje kunt versieren door met linten en tapes te weven. En natuurlijk kon ik het twinkelende effect niet weg laten, dus gebruikte ik glitter washi tape.

En gisteren kon je zien dat ik kerstzandkoekjes had gebakken. Deze decoreerde ik met dico dip en chocolade bolletjes. Om deze te laten plakken gebruikt ik witte chocolade. Zo maakte ik van de hartjes kerstbomen en de gewone sterren werden twinkelende sterren.

Verder was ik afgelopen week weer druk aan de slag met het maken van kerstversiering. Deze moet ik nog verwerken tot blogposts voor komende week. Daar ben ik druk mee bezig en hopelijk ga ik het ook allemaal af hebben als ik het online wil zetten. Maar ik ben wel blij dat ik besloten heb dat de weekplanning vanaf januari anders gaat worden.

Werk jij graag met glitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.