Wat een week: Vaderdag ideeen

Vandaag is het Vaderdag. De afgelopen week liet ik je daar cadeau ideeën voor zien. In dit weekoverzicht laat ik ze allemaal nog een keer voorbij komen.

Zondag 19 juni

Maandag was nog niet echt iets voor Vaderdag. Of het moet zijn dat door de techniek ei splitsen met fles de volgende keer met je vader samen iets lekkers kunt maken voor je moeder bijvoorbeeld.

Ei splitsen met fles weekoverzicht

Dan het eerste Vaderdag cadeau idee.
Een 2 in 1 fotolijst, hierbij plak je 2 foto’s (in stroken geknipt) om en om op een in harmonica gevouwen kaartkarton. Zo zie je van de linker kant uit de ene foto en van de rechter kant uit de andere. Het is dan het leuks als de 2 foto’s eigenlijk hetzelfde weergeven, maar dan met tijdsverschil. (Bijvoorbeeld: foto’s van je vader of jezelf met je broers en zussen van vroeger en nu.)

2 in 1 fotolijst vaderdag idee week overzicht

Vervolgens ook een wat meer traditioneler Vaderdag idee een bierviltje. Alleen wel 4 keer anders. Een voetbal van garen, een autoband van strijkkralen, een foto of logo met decoupage lijm en “gewoon” verven (bierdop logo).

4x bierviltje Vaderdag

Donderdag kwam de kapster en moest ik beslissen hoeveel er af mocht. Het is de pluk hieronder geworden. (Dan is mijn haar nog steeds tot halverwege mijn rug.) En vervolgens werd het nog in lagen geknipt.

Haar lok

Met die Vaderdag cadeau ideeën heb je natuurlijk ook inspiratie nodig voor het inpakken. Daarvoor liet ik zien hoe je een cadeau kunt inpakken als overhemd.

Overhemd weekoverzicht

En omdat het de laatste tijd zo vaak onweert. Leek het mij goed om ook te laten zien dat als een taart door het weer eigenlijk niet helemaal wil lukken (omdat de taart is ingezakt) je er toch ook voor het oog nog wat smakelijks van kunt maken. Zoals de chocolade taart met eiwit die ik gisteren liet zien. Hij smaakte trouwens heerlijk.

Chocolade taart met eiwit intro

Dat was mijn week. Hoe was jouw week?
En fijne Vaderdag iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.