Wat een week: Verkoudheid en sneeuw

Door een verkoudheid ging afgelopen week het werken niet zo snel en goed. Probeer namelijk maar eens een voice over in te spreken met keelpijn. Ook mijn concentratie was een stuk minder, waardoor alles langer duurde. Zo besloot ik tijdens het typen van dit weekoverzicht dat ik een video DIY voor volgende week ga schrappen. Deze week kwam er wel een video DIY online, namelijk een sneeuwbol kerstkaart. Heel toepasselijk met het sneeuw weer van dit weekend.

Vorige week zondag moest ik nog de blogpost voor maandag af maken. Tijdens het kijken van Titanic was het niet helemaal gelukt om door te werken. Hierdoor kwam ik op zondag ook niet toe aan het filmen van een DIY.

Op maandag kwam vervolgens het smikkelblog Sinterklaasgebak online.

Vervolgens begon ik met het typen van de doelen voor december. Ook ging ik weer mijn Vitamine B12 injectie halen. Verder was het een trage dag en keek ik al kerstfilms. ’s Nachts werd ik misselijk wakker en moest ik eten om mij weer lekkerder te voelen.

Daarna maakte ik dinsdags liggend op de bank de blogpost voor woensdag af. Vervolgens ging ik verder met het monteren van het beeldmateriaal voor een video. Uiteindelijk voelde ik mijn ’s avonds niet helemaal lekker, dus pakte ik paracetamols voor ik naar bed ging.

Op woensdag werd ik vervolgens met hele erge keelpijn wakker. Ik had gewoon bijna geen stem en voelde verder ook niet zo lekker, dus ging op de bank liggen. Daarna wilde ik rustig aan de slag gaan met de rest van het beeldmateriaal voor een video monteren. En toen stond er ineens bezoek op de stoep. Dus begon ik daar ’s middags pas aan. En ’s avonds maakte ik nog een begin met het typen van de voice over. Verder kwamen woensdag mijn doelen voor december online.

Vervolgens werd ik die nacht wakker van de keelpijn. Na een keelpastille kon ik gelukkig weer verder slapen. Daarna kwam er in de ochtend bezoek. En ’s middags ging ik mijn Vitamine B12 injectie halen. Vervolgens begon ik met de voice over typen terwijl ik kerstfilms aan had staan. Dit maakte ik ’s avonds onder het kijken van Expeditie Robinson af.

En ook die nacht werd ik door mijn verkoudheid wakker. Hierdoor had ik vrijdagochtend een tragere start. Het lukte namelijk nog maar net om voor de middag de voice over in te spreken. Vervolgens deed ik er de rest van de dag over om de voice over bij de video te monteren. Verder ging het ’s avonds sneeuwen.

Gisteren werd vroeg in de ochtend helemaal bezweet wakker. Ik heb nog geprobeerd om verder te slapen, maar uiteindelijk stond ik een half uur daarna toch op om te gaan eten. Vervolgens kon ik met paracetamols op nog wel een paar uur op de bank in het donker slapen. Toen moest ik de katten nog eten gaan geven, hiervoor had ik een zonnebril op. De zon scheen dan niet, maar door de sneeuw was het voor mij te licht buiten. Daarna moest ik toen nog de tekst typen voor bij de sneeuwbol kerstkaart blogpost die ’s middags online kwam.

Hierna ging ik aan de slag met het typen van dit weekoverzicht, ondertussen had ik weer kerstfilms aan staan. Door mijn verkoudheid besloot is ’s avonds toch te stoppen en naar bed te gaan.

Ook deze nacht werd ik niet lekker wakker en moest ik wat eten. Mijn nachtrust is de afgelopen week dus vaak verstoord. En ik voel me nog steeds niet heel lekker, hierdoor heb ik besloten nog een kerst DIY video te schrappen. Wel maakte ik vandaag het weekoverzicht af, zodat deze blogpost met vertraging toch nog online komt. Verder hoop ik vandaag in plaats van de video DIY wel nog foto’s te maken voor een kerst DIY voor komende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.