Wat een week: Video monteren

Afgelopen week zijn er even geen blogposts online gekomen. Dit wil niet zeggen dat ik niet voor mijn blog bezig ben geweest. Ik was namelijk druk bezig met video monteren. Hier had ik alleen wat meer tijd voor nodig om mijn lichaam niet over te belasten.

Maandagochtend repareerde ik een nagel terwijl ik bij de laptop een systeemherstel liet uitvoeren. Daarna moest ik mijn vitamine B12 injectie gaan halen. En van ’s middags tot ’s avonds had ik een hondje op bezoek. Ondertussen was ik bezig met een video monteren.

Op dinsdag bleek dat maandag toch wel intensief was geweest voor mij. Hierdoor deed ik het dinsdag wat rustiger aan. Ik typte een klein stukje van de voice over voor een video. En ik kwam op YouTube nog leuke DIY ideeën tegen.

Vervolgens ging ik op woensdag weer vol aan de slag. Zo typte ik de voice over af, monteerde ik een weer een video en begon ik alvast aan de blogpost voor bij een andere video.

Verder probeerde ik die dag ook het B12 institute in Rotterdam te bellen om te vragen of er al bekend ik wanneer de vervolg afspraak is, maar ze waren steeds in gesprek. Dus stuurde ik ’s avonds een mailtje.

Donderdags sprak ik de voice over in en typte ik de blogpost waar ik woensdag mee begon af. ’s Middags was er bezoek gekomen. En ’s avonds maakte ik een begin met de voice over bij een video monteren.

Op vrijdag de 13de (Helemaal niks ongeluk, 13 is mijn geluksgetal.) moest ik mijn 2de vitamine B12 injectie van de week halen. Daarna even naar de kittens toe. Deze waren het nestje aan het verlaten, dus moesten ze een nieuwe veilige plek (Waar de kittens niet steeds worden lastig gevallen door de andere katten.) in het stalletje krijgen.

Verder probeerde ik weer het B12 Institute in Rotterdam te bellen, maar zoals wel vaker steeds in gesprek. En ’s avonds ging ik weer aan de slag met de voice over bij een video monteren.

Gisteren plaatste ik nog een achtergrondgeluid bij de video en liet ik de video alvast uploaden. Vervolgens hielp de andere ook even een klein beetje mee met opruimen buiten. En ’s avonds typte ik dit weekoverzicht.

Vandaag hoop ik een voice over te typen en in te spreken. Verder wil ik nog een andere video monteren. Maar of dat allemaal gaat lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.