Wat een week: Vouwen, lampion en appeltosti

Eerst legde ik aan de hand van foto’s vouwen uit. Dit was wel handig voor de magische bal van donderdag. Verder maakte ik mijn doelen voor komende maand bekend. Vouwde ik een doosje dat je ook voor snailmail kunt gebruiken. En liet ik hoe je een snelle appelflap kunt maken namelijk een appeltosti.

Zondag 7 augustus weekoverzicht

Bij het vouw is het wel handig om te weten welke vouw erop de instructie bedoelt wordt. Dus legde ik dat maandag met foto’s uit.

Welke vouw

Verder besloot ik om 2 weken blogpost vakantie als een van mijn doelen voor augustus te maken. Zo heb ik een beetje tijd om vooruit te werken.

Donderdag liet ik zien hoe je magische bal kunt vouwen en met een lampje er een lampion van kunt maken.

Origami zo Magische bal Lampion

Voor het versturen van thee of het geven van een klein cadeautje in een snailmail is dit doosje met klep een leuk doosje.

Inpakken speciaal Doosje met klep thee doosje

Zin in een appelflap, maar minder tijd. Bak het dan in een tosti ijzer. Zo heb je een appeltosti. Heel lekker en kruimelt niet.

Smikkel blog Appeltosti klaar

Verder was deze week een beetje druk door 2 verjaardagen en een tandarts bezoek. Een nieuwe, nu geen problemen met de verdovingsspuitjes. (Dus toch geen angst tandarts nodig.) De paar gaatjes zijn gevuld.

Na deze post van vandaag gaat het 2 weken even rustiger worden op mijn blog. Ondertussen ga ik leuke nieuwe blogposts maken. Deze komen dan vanaf 21 augustus weer online.

Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.