Wat een week: Dit was mijn eerste week

Het begin ging met wat technische tegenwerking. Hiervan heb ik wel meteen al veel geleerd. Laten we even terug kijken naar mijn eerste week bloggen.

zondag 8 mei

Mijn allereerste blog.
Die kwam een klein beetje later online dan ingepland. Bleek iets niet goed te hebben staan met pagina’s en categorieën. Nog even snel verandert. (Door de snelheid eentje te veel verwijderd. Daar kwam ik dinsdag achter, dus weer aangepast.)

De video van dinsdag was ook een andere dan eigenlijk de bedoeling. Daar had ik namelijk een kaart willen laten zien. De eerste kaart die ik gefilmd had. Eentje waar ik al veel van geleerd ondertussen. Zoals tijdens het filmen geen namen of andere privé informatie inbeeld, niet uploaden in HD versie (Dat duurt veel langer.) en oplossingen zoeken en ook vinden. (Dus die video komt een andere keer nog online.)

Snel improviseren om toch dinsdag een video online te kunnen zetten. Dat werd de vrijdag voor mijn blog begon nog een project filmen, inspreken, alles monteren, uploaden en inplannen. En het is nog gelukt ook dinsdag kwam de video “Divers vandaag: Nylon roos” online.

De video’s monteren is trouwens ook nog best een werk. Vooral het gesproken geluid en achtergrondgeluid er inplakken. Even hoopte ik dat YouTube mij daar bij kon helpen, dat was alleen niet helemaal zo. Dus toch zelf gewoon weer het achtergrondgeluid gemonteerd bij “Origami zo: Vaas” en “Inpakken speciaal: Harten doosje”.

Verder nog 2 blogposts met foto’s, die verkleind moesten worden. Lekker met mooi weer met de laptop buiten zitten. Om in paint de pixel grootte aan te passen.

En dan vandaag Moederdag.
Vergeet niet je moeder vandaag extra te verwennen. Misschien wel met iets creatiefs dat je afgelopen week hier hebt gezien. De videoposts van afgelopen week waren in het thema van Moederdag. Of je maakt vandaag nog chocolade mousse die ik gister liet zien.

Dit was mijn eerste week.
Fijne Moederdag iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.