Wat een week: Weer laat online

Hier is het weekoverzicht dan, wel weer laat online. Hopelijk kan ik daar weer verandering in brengen. En met DIY’s aan de slag, zodat ik daar ook weer blogpost over online kan plaatsen. Maar voorlopig heb ik nog de verzorging van een aantal kittens wat voor mij best veel energie kost. Inmiddels zijn er wel al 4 verkocht en morgen komen er weer kijken voor 2 kittens.

Maandag begon weer met het halen van mijn Vitamine B12 injectie. Vervolgens kwam er bezoek en ’s middags gaf ik de kittens ontwormingstabletjes. Hierna deed ik het rustig aan. Wel maakte ik nog een pakketje klaar om retour te sturen.

Op dinsdag las ik de tijdschriften uit de leesmap die woensdag weer omgewisseld werd. En zoals iedere dag de kittens verzorgen. Daarom ging ik ’s middag even op de bank liggen. En er was via marktplaats weer iemand geïnteresseerd voor kittens.

Zoals je op mijn blog wel kunt merken komen er de laatste tijd geen nieuwe DIY’s online. Dit komt omdat ik het druk heb met de kittens verzorgen en omdat mijn gezondheid niet goed is. Maar op woensdag testte ik iets voor een DIY, want ik wil eigenlijk weer heel graag creatief aan de slag. Hierna moest ik wel rusten. Dit deed ik door even met de kittens van binnen op de bank te zitten en door even op de bank te slapen. Ook ’s avonds lag ik op de bank ik had het niet lekker zitten vooral rare hoofdpijn. Na wat gegeten te hebben ging het iets lekkerder zitten.

Donderdag was het weer tijd voor een Vitamine B12 injectie. verder liet ik de kittens in de keuken spelen en filmde dit. Daarna ging ik even op de bank liggen. En ’s avonds liet ik de kittens van binnen samen met 2 kittens van stal in de keuken spelen. Zo konden de 2 kittens (waar geïnteresseerde voor zijn) al een beetje aan huiselijke geluiden en zo wennen.

Op vrijdag werd de kitten opgehaald waar ik nog voor gezorgd had terwijl de baasjes op vakantie gingen. Hierna zat er binnen nog 1 kitten alleen in het hok dus haalde ik weer de 2 kittens van stal waar er maandag voor komen. Wel bracht ik ze ’s avond terug naar het hok op stal.

Gisterenochtend haalde ik de kittens weer naar binnen. Verder begon ik alvast aan dit weekoverzicht. En begon ik aan een kleuren voor volwassenen kleurplaat. Ondertussen keek ik Gilmore Girls. ’s Avonds deed ik de 2 kittens weer terug naar de stal.

Vandaag mochten de 2 kittens ook weer binnen bij de andere kitten. En maakte we weer foto’s voor ze morgen waarschijnlijk verkocht worden. Ook maakte ik weer foto’s van bloemen in de tuin.

Verder maakte ik nog deze blogpost af. Zo is ook deze week het weekoverzicht weer laat online.

Hopelijk gaat het komende week weer een keer lukken om in ieder geval het weekoverzicht op de vaste tijd van 10 uur online komt. In plaats van zoals het de laatste tijd gaat dat ik zondag het weekoverzicht nog af moet maken en de blogpost weer laat online komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.