Wat een week: Zomers + gastblog

Afgelopen week waren de blogposts in een zomers tintje. Waaronder nagellak tips, een hippe ananas als gastblog en een paar dagen later was deze ook op mijn eigen blog te zien. Verder nog een fleurig handtasje om cadeautje in te geven en zelf (Zonder ijsmachine.) vanille roomijs maken.

Zondag 4 september weekoverzicht

Nagels lakken.
Op maandag liet zien hoe je met meerdere kleuren je nagels kunt lakken. Tevens gaf ik tips waar je op moet letten.

Nail art meer kleur

Gastblog.
Afgelopen dinsdag verscheen er op buttydaantje een gastblog van mij. Hierin liet ik een origami ananas zien en als extraatje aan het eind een butterfly fisch in foto versie.

Butterfly fish water

Doelen voor komende maand.
Mijn doelen voor september hangen allemaal samen met mijn gezondheid. Ik heb komende maand namelijk een afspraak bij een immunoloog.

Ananas rietjeshouder.
Het gastblog van dinsdag kwam donderdag ook op mijn blog online. Deze leuke ananas die je met feestjes als rietjeshouder zou kunnen gebruiken.

Origami zo Ananas 450x

Handtasje.
Voor het inpakken van cadeautjes liet ik zien hoe je een handtasje kunt maken.

Handtasje deel 23

Zelf roomijs maken.
Gisteren liet ik zien hoe je zonder een ijsmachine toch zelf vanille roomijs kunt maken. Ik probeerde namelijk 2 andere manieren uit. Zo kun je met lekker warm zomers weer een zelfgemaakt bolletje roomijs eten.

Vanille roomijs

Mededeling.
Aankomende woensdag komt er geen blogpost online. Ik wil mij deze week nog even kunnen voorbereiden op de afspraak bij de immunoloog. Mijn vragen even op papier zetten en medische gegevens doorkijken om te kijken of ik nog bijzonderheden moet melden.

Bereid jij je ook voor op een doktersafspraak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.