Wat een week: Zomerse kleurplaat

Afgelopen week ben ik weer veel met de kittens bezig geweest. Verder kon ik eindelijk weer eens een beetje creatief aan de slag. Zo probeerde ik wat uit voor een DIY die ik wel gaan doen. En kleurde ik deze zomerse kleurplaat.

Op maandag kwam een stel 2 kittens kopen. ’s Middag ging ik weer een Vitamine B12 injectie halen. Daarna heb ik met een kitten op de bank tijdschriften gelezen.

Dinsdags deed ik het rustig aan, door wat spelletjes op de computer te doen en een film/serie te kijken op Netflix. Verder haalde ik 2 zwarte kittens die op stal in een hok zitten naar binnen. Op deze manier zat de kitten binnen niet meer alleen in het hok. Wel gingen ze ’s avonds weer terug naar het hok op stal waar nog 3 kittens zitten.

De 2 kittens haalde ik woensdagochtend weer naar binnen. Vervolgens ging ik verder met een zomerse kleurplaat kleuren voor volwassenen. (Ik denk dat ik hier een kaart/snailmail mee ga maken, door de onderste en bovenste helft apart te gebruiken.) Dit deed ik met Twinmarkers van de Action.

En daarna begon ik aan een blogpost voor komende week. ’s Avonds bracht ik de 2 kittens weer terug naar de stal.

Donderdag was het weer tijd om een Vitamine B12 injectie te halen. Verder ging ik even aan de slag met een DIY. Vervolgens ging de 2 kittens weer terug naar stal. Daarna kwamen de buren op bezoek met een puppy.

En afgelopen vrijdag was pap jarig. Overdag mochten er 2 kittens van stal binnen, maar deze ging eerder dan normaal weer terug naar stal. Zo konden we binnen het hok gemakkelijker schoon maken. Verder begon ik aan dit weekoverzicht.

Gisteren maakte ik dit weekoverzicht af en keek ik ondertussen films. En ook deze dag mochten de 2 kittens van stal overdag binnen. Verder ging ik weer aan de slag met een blogpost voor komende week.

En vandaag wil nog weer even verder gaan met een DIY test. Daarnaast nog wat tijdschriften lezen en misschien een keer een paar andere (iets schuwere) kittens van stal in de keuken laten rond lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.