Winnaar 2 jarig bestaan winactie

De 2 jarig bestaan winactie is afgelopen. Het is dus tijd om de winnaar bekend te maken. Hiervoor maakte ik papiertjes met krasstickers en kraste ik er 1 open. Dat is de winnaar van dit mooi gevulde diamantdoosje.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor de 2 jarig bestaan winactie van mijn blog en YouTube-kanaal vouwde ik een diamantdoosje. Deze vulde ik met allemaal leuke spulletjes. Waaronder ook spulletjes die ik zelf maakte zoals: een pocket letter, krasstickers en een dromenvanger. Verder vouwde ik nog mooie cadeauverpakking. Het diamantdoosje waar alles in zit vouwde ik ook nog in het klein. Daarnaast vouwde ik nog een hartendoosje en een taartpunt. Waarschijnlijk ga ik nog een paar dingen inpakken, want cadeautjes uitpakken is natuurlijk heel leuk.

En dan nu de winnaar!
In de video komt onder de krassticker Lara’s Creative World tevoorschijn.
Gefeliciteerd Lara jij bent de winnaar. Dus Lara als je even een mailtje stuurt naar winactie@suzancreatiefdivers.nl met daarin je naam en adresgegevens dan komt het pakketje binnenkort naar je toe.

Alle andere deelnemers ook bedankt voor het meedoen. En nog veel kijk en lees plezier bij mijn andere DIY’s. Misschien dat je inspiratie op doet om zelf met een DIY aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.