Woensdag mag dag: Action kerst shoplog

Een paar weken geleden ging ik naar de Action voor spulletjes om kerst DIY’s mee te gaan maken. In deze Action kerst shoplog laat ik je aan de hand van foto’s zien wat ik allemaal kocht.

action kerst shoplog

Eind september begin oktober komt de kerst al in de winkels te liggen. Dus tijd om eens rond te snuffelen en de spulletjes voor kerst DIY’s bij elkaar de shoppen.

Bij kerst horen voor mij kerstkaarten. Met deze 3D stansblok (€1,99) kun je 22 schattige 3D kerstfiguren maken om kerstkaarten van te maken. Hierbij ben ik vooral benieuwd of het stansblok ook gemakkelijk werkt. Als het goed is heb je namelijk geen schaar nodig.

action-kerst-shoplog-3d-kaarten

Vervolgen heb je dan kaarten nodig om de 3D figuren op te maken. Zoals deze kraftkaarten met envelop, (€0,59 per set van 8) maar ik denk dat ik hier andere kaarten mee ga maken.

action-kerst-shoplog-kraftkaarten

Misschien dat ik de krafkaarten wel ga bestempellen met deze kerst clear stamps. (€1,38) (De bloemen clear stamps met snijmal kost €1,89)

action-kerst-shoplog-clear-stamps

En wat is een kerstkaart zonder glitter! (€0,89 voor 10 buisjes) Met dit pakketje heb je zelfs 10 verschillende kleuren om mee te versieren. Ook ga ik er nog iets anders mee doen, maar daar heb ik waarschijnlijk wel veel glitter voor nodig.

action-kerst-shoplog-glitter

Dan nog 3 gel pennen (€0,45) om de kerstkaarten mee te schrijven of kleine versieringen mee aan te brengen.

action-kerst-shoplog-gelpennen

Bij de kerstspulletjes kwam ik ook crêpepapier (€0,33 per pak 50x300cm) tegen in verschillende kleuren. Hier ga ik proberen om honingraat kerstornamenten van te maken.

action-kerst-shoplog-crepepapier

 

Met het decoratie organza (€0,85 voor een rol van 30x500cm) wil ik decoraties maken om cadeautjes er nog leuker uit te laten zien.

action-kerst-shoplog-decorative-organza

Voordat je decoraties op je cadeautjes maakt pak je ze eerst met kerstcadeaupapier (€0,69 per rol van 70x300cm) in. Ik laat je ook andere dingen zien die je met cadeaupapier kunt doen en maken.

action-kerst-shoplog-cadeaupapier

Tja, wat zal ik zeggen: Je kunt nooit genoeg washi tape hebben. Dus nu heb ik ook kerst washi tape en nog een gewone. (€0,79 per pakje) Hier versier je gewoon mee wat je wilt: kerstkaarten, enveloppen, de knijpertjes waar je de kerstkaarten mee ophangt en misschien zelfs leuk om op de ramen te plakken. Niks is te gek met washi tape.

action-kerst-shoplog-washi-tape

Zelfs deze set van 6 zelf te maken kerstballen (€1,99) zou je nog extra kunnen versieren met de kerst washi tape. Ik ben trouwens wel benieuwd of deze gemakkelijk te maken zijn en of er nu 6 verschillende kerstballen in de doos zitten. In de winkel hadden ze namelijk ook nog dozen met witte of zilveren kerstballen. Daar stond dan een andere afbeelding in het groot op.

action-kerst-shoplog-maak-je-eigen-kerstbal

Toen ik deze DIY kerstballen (€0,99 per doosje) in de reclamefolder zag wilde ik ze eerst alleen maar voor de plastic bal kopen. Om te gebruiken voor het smikkelblog, maar in de winkel leken ze mij ook leuk om echt als DIY kerstbal te maken. Dus kocht ik er meerdere en van de inhoud van de kerstballen die ik voor het smikkelblog ga gebruiken kan ik nog leuke kerstkaarten maken.

action-kerst-shoplog-diy-kerstbal

En ook nog een paar niet kerst dingen.
Zoals dit patronen karton (€1,39) dat echt al de lente uitstraalt. Ik kreeg er al meteen leuke idee van dat ik hem niet kon laten liggen.

action-kerst-shoplog-papierblok

Verder nam ik transparante silicone kit (€1,89) mee. Hier ga ik nog eens silicone mallen mee maken.

action-kerst-shoplog-kit

De planning voor mijn blog houd ik bij in een schrift, maar die ik nu heb is bijna vol. Dus kocht ik een nieuw gelijnd A4 schrift. (€0,39)

action-kerst-shoplog-schrift

Vind jij dat de kerst al vroeg in de winkel ligt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.