Woensdag mag dag: Action shoplog

Vorige week woensdag was ik bij de Action. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal kocht. En een paar dingen die later nog voor mij gehaald zijn.

Action shoplog alles

Als eerste deze rollen cadeaupapier. De linker 2 rollen cadeaupapier (€0,69 per rol.) zijn bruin craftpapier een met driehoeken en een met licht wit motief. En rechts een kleinere rol kaftpapier (€0,55 per rol.) met een leuk hartjes design erop.

Action shoplog cadeaupapier

Dan washi tape. 2 brede rollen, 1 pakketje met 3 rollen en 1 pakketje met 7 smalle washi tapes. (€0,79 per pakketje.) Vooral die 7 smalle kan ik goed gebruiken bij het versieren van kaarten.

Action shoplog washi tape

En hoe leuk zijn de servetten met uiltjes? (€0,99) Deze ga ik gebruiken om iets mee te beplakken. Net als de servetten met de rozen. (€0.69) Hiervoor heb ik een idee om iets met een schilderij te doen, maar moet het idee nog verder uitwerken.

Action shoplog servetten

Omdat ananassen nu in zijn kon ik deze tropische stickers (4 vellen per pakketje voor €0,29) met ananassen er tussen niet laten liggen.

Action shoplog stickers

Deze kwam mijn moeder een paar dagen later bij een andere Action tegen doodle folding paper (€ 0,79). Moet zelf nog wel even kijken wat dit precies is.

Action shoplog doodle vouwpapier voorkant Action shoplog doodle vouwpapier achterkant

Met deze deco modelling clay (€1,35) ga ik binnenkort wat maken.

Action shoplog modelling clay

Voor het garen (€0,99) heb ik in de planning staan om er iets mee te haken. Het bakkerstouw (€0,69 per pakje) ga ik in ieder geval gebruiken met inpakken.

Action shoplog touw en garen

Dit tafelkastje met 2 lades (€5.95) ga ik opfleuren en in gebruik nemen. Om alle kleine knutsel spulletje in op te bergen.

Action shoplog tafelkastje 2 lades

Bij de DIY agenda (€0,89) had ik een leuk idee. Hiervoor heb ik alleen nog niet alles in huis. Dus misschien ga ik er nu wel iets anders mee doen.

Action shoplog DIY agenda

En deze twinmakers (€0,95 per pakje van 3)kon ik natuurlijk niet laten liggen. Hierbij had ik ook nog geluk dat mijn moeder het roze pakje nog bij een ander Action wel kon vinden.

Action shoplog twinmakers

In de andere Action zag ze ook nog het kaartkarton (€0,95) liggen wat ik wilde hebben. Altijd handig om een kaartje mee te maken.

Action shoplog kaartkarton

Ik zie bij andere dat ze vaker een lijmpistool gebruiken. Dus dat ga ik ook een keer proberen. Een lijmpistool hebben we al ik wist alleen niet of er ook nog glue sticks (€0,99) bij zaten, voor de zekerheid maar een pakje mee genomen.

Action shoplog glue stick

Deze hartvormige cilp krijtbordjes (€0,74) ga ik waarschijnlijk voor een groter project gebruiken. De rest moet ik alleen eerst nog bij elkaar zoeken.

Action shoplog hartvormige clip krijtbord

Als laatste nog 2 dingen van het Kruidvat. Aardbeien ijsblokjesmaker. (€0,89) Deze ga ik denk ik ook voor andere dingen gebruiken dan alleen ijsblokjes maken. En natuurlijk nog weer een rol cadeaupapier met uiltjes. (€0,89)

Action shoplog aarbei en uil van kruidvat

Wat is jouw favoriet uit deze shoplog?

2 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.