Woensdag mag dag: Afspraak bij immunoloog

Het is alweer een tijdje terug dat ik naar de huisarts ging voor een verwijzing. Voor een afspraak bij immunoloog. Mijn gezondheid is namelijk niet zo goed, we weten alleen niet wat er precies aan de hand is. In ieder geval een Vitamine B12 te kort dat 4 jaar later gemeld werd dan dat eigenlijk was vastgesteld.

Afspraak bij Immunoloog

Naar de huisarts.
25 mei ging ik weer eens naar de huisarts om toch nog eens te kijken of er een specialist is die mij misschien verder kan helpen. Dit werd een open verwijzing naar poli interne in het Radboud in Nijmegen.

Nog geen reactie.
Na een week had ik nog geen reactie en ging ik bellen. Ik was afgewezen voor de Lyme poli kreeg ik te horen. Terwijl ik mij daar niet weer naar had laten verwijzen. (Daar had ik eerder al eens een afwijzing van gekregen.) Ik wilde nu naar een immunoloog/infectioloog. (Vandaar de open verwijzing.)

Dus weer bellen met de huisarts. Die zou er achteraan gaan. En een week of zo later kreeg ik een grote envelop in de bus.

Een afspraak.
In de brief stond dat ik 13 september een afspraak bij een immunoloog heb. Ook zaten er vragenlijsten en toestemmingsformulieren bij die ik moest invullen en terug sturen.

Volgende update.
Na de 13de komt er dus weer een update. Het kan wel zijn dat door het dokteren ik lichamelijk niet in staat ben om net zoveel blogposts online te zetten als dat ik dat normaal doe. (Een dagje op en neer naar het ziekenhuis is best zwaar.)

Maar er gaat dus weer verder gezocht worden. Dat geeft weer hoop op een diagnose en mogelijk verbetering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.