Woensdag mag dag: Bij de immunoloog geweest

Gisteren met het hele warme weer bij de immunoloog geweest. Het was wel een zware dag met de trein op en neer. En nu nog afwachten of ik er wat wijzer van wordt.

bij de immunoloog geweest

Rond de middag toen het al behoorlijk warm begon te worden moest ik met de trein naar het ziekenhuis toe. In de trein was een schattig klein hondje die voor een beetje afleiding zorgde. Samen met een film die ik luisterde via een mp3 speler. Daarna naar het ziekenhuis lopen met jas aan om niet te verbranden. (Ik kan slecht tegen de zon, zeker op zo’n extreme dag als dat het gisteren was.)

We hadden gelukkig een trein te vroeg gepakt, zodat we voor de afspraak bij de immunoloog nog even rustig konden eten.

Dan het gesprek.
Een aantal dingen die ik onderzocht wil hebben worden ook onderzocht.

Verder moest ik er wel rekening mee houden dat na 10 jaar (Met tussen pozen.) dokteren, er ook nu misschien geen oorzaak gevonden gaat worden.

Het is een mogelijkheid om eens richting revalidatie te gaan denken. (Het leren accepteren van mijn klachten en hiermee leren toch zoveel mogelijk te kunnen doen.)

Maar eerst even op de bloeduitslagen wachten. Want natuurlijk moet er bloed geprikt worden als je voor de eerste keer naar een specialist gaat. (Au!!)

Daarna weer lekker naar huis en thuis op de bank liggen. (Voeten, handen en benen tintelen alleen best wel en beginnen pijn te doen + een met info overladen hoofd, beetje versuft gevoel.)

Gelukkig hoef ik voor de uitslag niet weer op en neer naar het ziekenhuis, maar is er een belafspraak voor over 1 maand.

Tegen die tijd komt er dus weer een update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.