Woensdag mag dag: De uitslag van de immunoloog

Het is nu een goede maand geleden dat ik bij de immunoloog ben geweest. Om te laten onderzoeken of er met mijn immuunsysteem iets niet goed is waardoor ik mijn klachten heb. Gisteren kreeg ik telefonisch de uitslag van de immunoloog te horen.

De uitslag van de immunoloog

Waar we al bang voor waren en ook al voor gewaarschuwd werden is dan toch. Ook nu na 10 jaar kwam er niks uit het bloedonderzoek. Geen Q-koorts, negatieve Elisa en Western blot en verder normale waardes bij de onderzoeken van mijn afweersysteem. (Best raar eigenlijk, want volgens Duits onderzoek wijkt de CD-57 test wel af. In Nederland niet.)

Het advies.
Omdat er met onderzoeken niks gevonden wordt, is het advies om weer eens te kijken naar revalidatie. Nu alleen nog intensiever, mogelijk zelf gedeeltelijk of helemaal intern. Dit weet ik alleen nog niet helemaal. Ik heb al vaker therapieën gedaan die mij eigenlijk moesten helpen, maar mij uiteindelijk alleen een terugval bezorgde. Waarmee de therapie dan beëindigt werd, omdat ze mij dan niet konden helpen. (Net wanneer je het hardst nodig hebt.) Hier moet ik dus nog even goed over nadenken en met de huisarts over in gesprek gaan.

Zodra ik hier een besluit over genomen heb (Of als er iets veranderd met mijn gezondheid.) zal ik weer een update plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.