Woensdag mag dag: DIY tag

Deze DIY tag kwam ik laatst op YouTube tegen. Elise en Anouk van Elisedingen en Nouk-san hebben deze vragen bedacht en samen in een hele leuke video beantwoord. Nu leek het mij wel leuk om de vragen ook te beantwoorden, alleen dan in een blog.

DIY tag met cadeautje

De vragen 8 die Elise (Ze heeft sinds kort ook een blog Elisedingen.) en Anouk (Blogt al langer op nouk-san.) hebben bedacht, hebben zoals de naam al zegt betrekking op DIY. Dus met mijn creatieve blog zijn dit wel leuke vragen om te beantwoorden.

Wat zijn jouw favoriete soort DIY’s?
Inpak creaties maken. En dit dan vaak in combinatie met origami vouwen.

Met welk materiaal werk je het liefste?
Cadeaupapier natuurlijk, om mee in te pakken. Ik heb niet voor niets best veel cadeaupapier.

Wat zijn jouw favoriete DIY winkels/webshops?
Online bestel ik tot nu toe eigenlijk nog niet echt spulletjes om DIY’s mee te maken.
De winkels waar het meeste van mijn creatieve spulletjes vandaag komen zijn: De Action, Xenos, Big Bizar en soort gelijken winkels.

Wat is je grootste DIY fail?
Fail, nou de DIY is wel goed geluk. Alleen ik kan het niet online laten zien, omdat ik onder het filmen al de namen op de kaart had geschreven (Het is niet de bedoeling dat die zichtbaar zijn.) en deze krijg ik maar niet afgeschermd. (Veel tijd aan verloren laten gaan, echt jammer.) Wel een mooie vlinderkaart geworden. Misschien dat ik die nog wel een keer een maak. Laat maar weten als je dat leuk vindt. (In deze foto zijn de namen wel gemakkelijk af te schermen.)

vlinder kaart DIY tag

Wat wel echt mislukte, (Maar ik zeker nog een keer ga proberen.) Is met garen en behangselplak om een ballon een bolletje maken. (Ook weer om mee in te pakken.) Het was de bedoeling dat het garen door de behangselplak hard zou worden, maar dat gebeurde niet. Bij het verwijderen van de ballon bleek het garen nog heel beweegbaar.

Ballon met garen

Op welke DIY ben je trots?
De nylon roos. Dit was de eerste video die online kwam en ik ben vooral blij dat ik het toen nog op tijd afgekregen had. (Wilde eigenlijk de vlinderkaart van hierboven doen, maar dat lukte dus niet.)

Vaas nylon bloemen in de vaas

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Inspiratie komt overal vandaan. Het materiaal geeft soms al ideeën of ik zien wat op internet (Bij andere bloggers of YouTubers.) en zelfs in de tuin kan ik  inspiratie op doen.

Met wie wil je nog eens een DIY maken?
Oei, die is moeilijk. Het lijkt me met meerdere leuk om samen wat te maken. Dus ik kies lekker niet. Ik zou wel een DIY willen maken met: Elise, Lisanne, Daniëlle, Anouk of Chantal.

Wie tag jij?
Ik zal niet de zelfde doen als Elise en Anouk, al hebben zij natuurlijk ook leuke personen getagd Lisanne van Lisanneleeft (YouTube: lalaliesje)en Chantal van Craftmama. Zelf tag ik Daniëlle van Buttydaantje.

Ook als je niet getagd bent mag je deze DIY tag gewoon overnemen voor op blog of youtube.

De vragen nog even gemakkelijk op een rijtje.
1. Wat zijn jouw favoriete soort DIY’s?
2. Met welk materiaal werk je het liefste?
3. Wat zijn jouw favoriete DIY winkels/webshops?
4. Wat is je grootste DIY fail?
5. Op welke DIY ben je trots?
6. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
7. Met wie wil je nog eens een DIY maken?
8. Wie tag jij?

Doe jij ook mee aan deze DIY tag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.