Woensdag mag dag: Doelen voor april

Maart is dan nog niet om, maar dit is wel de laatste woensdag mag dag van deze maand. Dus kijk ik even terug op de doelen die ik had voor deze maand. Daarnaast stel ik ook weer doelen voor april. En hoop ik op steeds mooier weer.

De maand maart was geen hele leuke. Ik ben ziek geweest en een dierbare overleed. Hierdoor moet ik nu nog beter op letten wat ik van mijn lichaam vraag. Deze dierbare kon namelijk de pijn uit mijn lichaam halen. Daarvoor kwam ik wekelijks bij hem. Nu dit niet meer gaat moet ik een andere weg gaan vinden om met mijn lichamelijk klachten om te gaan. Het kan dus vaker gaan voor komen dat ik net als deze week minder op mijn blog plaats.

Dan het terugblikken op de doelen van maart:

In ieder geval 1 week geen blogposts plaatsen. (Als de verkoudheid griep wordt misschien nog wel een week langer.)
In de plaats van 1 week geen blogposts werden het 2 weken. Dit kwam niet alleen doordat ik mij nog niet fit genoeg voelde. Maar ook door het verdrietige nieuws dat een dierbare overleden was.

De planning voor maart en april maken.
Tot Pasen bleek dit geen probleem. De laatste 2 weken van april moet ik alleen nog plannen. Alleen een nadeel van een strakke planning is dat je DIY’s moet schrappen wanneer het door omstandigheden een keer niet lukt om ze op tijd af te krijgen. Daarom was er afgelopen maandag en is er komende vrijdag geen DIY.

Vooruit werken. (Als mijn gezondheid dit tenminste toe laat.)
Mijn gezondheid heeft het niet toe gelaten om vooruit te werken. Dit blijkt wel uit het feit dat er afgelopen maandag en komende vrijdag geen DIY’s online komen. (Eerst wilde ik de blogpost van maandag nog wel door laten gaan. Alleen dan niet met gesproken tekst, maar in de video erbij getypt. Toen ik daar mee aan de slag was vond ik het toch niet mooi worden. Dus besloot ik om de DIY toch nog maar niet te plaatsen en er voor een andere keer een mooie video van te maken.)

Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan.)
Door alle tegenslag van deze maand totaal niet aan toe gekomen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Dit deed ik, zo maakte ik van 1 week blogpauze 2 weken. En ook deze week komen er minder blogposts online.

En dan nu alvast de doelen voor april:
✧ Mij niet schuldig voelen wanneer het een keer niet lukt om de blogposts volgens de planning te plaatsen.
✧ De planning voor april afmaken.
✧ Een winactie bedenken voor als mijn blog 1 jaar bestaat.
✧ Nieuwe poging! Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan, want ik wil dat het toch een keer af is.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Had jij doelen voor maart?
En heb je ze ook gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.