Woensdag mag dag: Doelen voor november

Alweer bijna een maand voorbij en nog maar een paar en het jaar is om. Dus tijd om te kijken hoe het met de doelen van afgelopen maand gegaan is en daarna nieuwe doelen voor november te stellen.

doelen voor november

De afgelopen maand is het weer een stuk verandert. Het is eerder donker en de maan staat lager. Waardoor de maan er wel super mooi uit ziet. Het is dus echt herfst geworden en dus ook een stuk kouder, geregeld regen of gewoon de hele dag grijs weer. Dit heeft invloed op mijn lichaam, waardoor ik meer last heb van mijn klachten.

Daarom ga ik hoe moeilijk ik het ook vindt, aan mijn “Last but not least” doel: “Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.” houden. Hierdoor komen er ook de eerste week van november geen blogposts online. Ik kan het nu lichamelijk gewoon niet aan om in 1 week de blogposts te maken en verwerken om de week erop te kunnen posten.

Eerst eens terugblik naar de doelen van oktober.
Voor de maand oktober stelde ik mijzelf 4 doelen, laten we eens kijken of het gelukt is om deze doelen te halen.

De 1ste week van oktober geen blogposts. (Deze tijd ga ik de blogposts voor de 2de week maken en hopelijk alvast beginnen met de week daarna.)
De eerste week kwam er dus niks online, hierdoor kon ik weer bijkomen met het maken en verwerken van nieuwe blogposts. Alleen het idee dat ik in die week ook een eind in voren kon werken lukte toch niet helemaal. Daarom ga ik ook de eerste week van november geen blogposts online zetten. (Het lukt mij nu gewoon even niet om in een week te maken wat de week erop dan online komt.)

Het plannen weer oppakken. (Ook al gooit mijn lichaam soms roet in het eten.)
Ik ben er langzaam achter aan het komen dat ik nu het weer minder aan het worden is, ik minder kan en dat sommige dingen meer tijd kosten dan anders. Dit vergeet ik alleen nog een beetje in mijn planning mee te nemen. Wel heb ik al een globale planning van wat ik voor de rest van het jaar nog wil gaan maken.

Op tijd naar bed gaan. (Rust is heel belangrijk voor mijn lichaam nu.)
Dit wil nog niet echt lukken. Het is raar, maar ’s avonds laat lukt het mij veel gemakkelijker om teksten te typen dan overdag.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Deze is nog best moeilijk, want ik wil zo graag van alles doen. Wat dan niet altijd even goed gaat. Toch lukt het al iets gemakkelijker dan toen ik begon met bloggen, dat als het niet lukt er dan maar een week geen blogposts online komen.

Doelen voor november:
✧ De 1ste week van november geen blogposts plaatsen. (In deze tijd ga ik de blogposts voor de 2de week maken en hopelijk nu wel alvast beginnen met de weken daarna.)
✧ Het plannen weer oppakken (En hierbij rekening houden dat ik nu met mijn lichaam minder dingen op een dag kan doen dan in de zomer.)
✧ Er alvast over nadenken of ik volgend jaar misschien beter met een andere weekindeling op mijn blog aan de slag kan gaan. (Nu komt er zo goed als iedere dag een blogpost online en dat is best veel. Ik ben hier dan ook gewoon de hele week mee bezig. En misschien moet ik voor mijzelf toch rustdagen hebben dat ik niks voor mijn blog hoef te doen.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Een aantal de zelfde doelen als vorige maand, maar nu met meer uitleg. Dus hopelijk gaan ze nu beter lukken.

Hebben de koudere maanden ook invloed op jouw functioneren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.