Woensdag mag dag: Doelen voor 2018

Nog een gelukkig nieuwjaar. Deze keer alleen geen doelen van de maand, maar doelen voor 2018. Ik wil het dit jaar namelijk anders gaan doen, waardoor doelen van de maand gaan komen te vervallen. Wel blik ik in deze blogpost nog even terug op de doelen die ik mij voor december stelde.

Zoals je ziet geen doelen voor januari maar doelen voor 2018. Ik wil namelijk iets anders gaan doen en dan zouden doelen van de maand een beetje dubbel op worden.

Helaas ben ik alleen nog niet helemaal zover dus vandaar deze blogpost met doelen voor 2018, zo kan ik ook nog even terugblikken op de doelen van december:

Nog een paar kerst DIY’s maken.
Ik maakte inderdaad nog een paar kerst DIY’s. Als eerste nog een paar kerstkaarten zoals deze sneeuwbol kerstkaart en kerstkaart met glitter en starsteentjes.

Verder maakte ik nog smikkelblog kerstoverzicht met lekkers dat je met de kerstdagen kon maken. En dit jaar liet ik nog zien hoe je zelf gemakkelijk lekkere sneeuwpop donuts kunt maken.

DIY’s voorbereiden voor in het nieuwe jaar.
Dit is zoals je hierboven al een beetje kunt lezen niet helemaal gelukt. Ik maakte wel beginnetjes aan DIY’s, maar het was eerst echt tijd om een snailmail af te maken. Deze is namelijk al heel lang in de maak en ik vindt dat die nu echt een keer af moet.

Proberen met kerst en of nieuwjaar mee naar familie te gaan.
Op 1ste kerstdag ging ik mee naar oma. Toen we daar weer van thuis kwamen merkte ik voor het eerst dat het langzaam beter met mij gaat. Sinds juli krijg ik namelijk 2 Vitamine B12 injecties per week en nu had ik minder pijn dan anders. Zelfs op nieuwjaarsdag kon ik weer mee naar oma. Al koste het deze keer meer energie, maar er zat dan ook maar 1 week tussen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Met alle feestdagen in december en de DIY’s die ik maakte was het een drukte maand. Dus heb ik besloten om deze maand bijna geen blogpost en video’s te plaatsen. Dan kan ik een beetje rusten en heb ik tijd om het snailmail pakketje af te maken en op de post te doen. Verder heb ik dan tijd om DIY’s te maken en verwerken om volgende maand te posten.

Nu ga ik dus niet verder met doelen voor januari, met doelen voor 2018. Deze heb ik onderverdeeld in:

SuzanCreatiefDivers doelen:
✧ Met mijn blog en YouTube-kanaal door blijven gaan.
✧ Over de 100 abonnees heen gaan voor mijn YouTube-kanaal 2 jaar bestaat.
✧ Bullet Journal bijhouden en hier video’s over maken.                                           –  (Hierdoor komen dus de doelen van de maand te vervallen.)
Mijn gezondheidsdoelen:
✧ Mijn Vitamine B12 behandeling blijven voorzetten.
✧ Gaan bekijken hoe ik met mijn angst voor spuiten toch kan gaan leren zelf    –   de Vitamine B12 injecties te zetten.
✧ Beginnen met fysio/fitness om mijn gezondheid verder te gaan verbeteren.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor           laten gaan.

Welke doelen heb jij voor jezelf gesteld voor komend jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.