Woensdag mag dag: Doelen voor augustus

Augustus is al even bezig, dus is het tijd om mijn doelen voor augustus op een rijtje te zetten. En natuurlijk blik ik even terug op de doelen van afgelopen maand. Waarbij niet mijn blog maar mijn gezondheid centraal stond.

Doelen voor augustus

Zoals je vorige maand kon lezen hadden de doelen voor juli een keer minder met mijn blog te maken. Het was namelijk belangrijker om op mijn gezondheid te letten. Maar is dat ook gelukt? Dus laten we de doelen van juli nog eens bekijken.

Het nog even rustig aan doen. (Dit houd in dat er ook deze maand misschien nog minder blogposts online komen. Of dat ze net als deze blogpost op een andere dagen online komen.)
Creatief deed ik het inderdaad rustig aan. Buiten het verzorgen van de kitten en ze verkopen, had ik echt wel mijn rust nodig. Ik heb wel allerlei ideeën in mijn hoofd van dingen die ik graag zou willen maken of uitproberen. Het lukte mijn lichaam nu gewoon nog niet. En de kitten moeten gewoon verzorgt worden dus dat ging voor op het DIY’en.

Geregeld krijgen dat mijn recept voor 2 Vitamine B12 injecties per week, ook uitgevoerd gaat worden.
Voor 2 maanden gaan ze akkoord, daarna willen ze eerst het overleg met de specialist afwachten. Tegen die tijd hebben we ook officieel een nieuwe huisarts. (De vorige is namelijk met pensioen.) Dus dan zullen we ook een afspraak bij nieuwe huisarts maken. Zo weet de nieuwe huisarts ook wie ik als patiënt ben voor ze over mijn behandeling gaat beslissen.

De kittens proberen te verkopen.
Inmiddels zijn er al 6 kittens verkocht. 4 van de 5 die met de fles groot gebracht waren en binnen in een hok zaten. En 2 van de 7 die op stal in een hok zaten. Hopelijk vinden we ook nog lieve baasjes voor de kittens die we nu nog hebben.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
De doelen die ik mijn stelde waren hier al opgericht. Dat was ook de reden dat er de afgelopen tijd alleen weekoverzichten online kwamen en soms zelfs later dan normaal. En buiten dat ik het rustiger aan deed moest ik ook nog besluiten niet naar een verjaardag gaan. Dat vond ik echt niet leuk, maar het was voor mijn gezondheid beter.

Ik had het zeker even nodig om mijn doelen te richten op mijn gezondheid. Om zo voor mijzelf de druk van het bloggen af te halen. Dat vond ik best moeilijk, vooral het niet creatief bezig kunnen zijn door mijn gezondheid. Maar rust is belangrijk voor mijn herstel.

En dan nu de doelen voor augustus:
✧ Het deze maand op mijn blog nog even rustig aan doen. (Dit houd in dat er ook deze maand misschien nog minder blogposts online komen. Of dat ze op andere dagen online komen.)
✧ Weer met DIY’s aan de slag gaan voor volgende maand.
✧ De andere kittens nog proberen te verkopen.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Hoe ging het met jouw doelen? Of stel jij jezelf geen doelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.