Woensdag mag dag: Doelen voor augustus

Alweer een maand om. Wat gaat dat snel. Ik maakte ook een hoop leuke creaties voor mijn blog. Maar nu gaat het om de doelen die ik mij voor juli gesteld had en het bedenken van doelen voor augustus.

Doelen voor augustus

Zo, wat waren ook alweer de doelen van juli en eens kijken hoe het met die doelen gegaan is.

Blijven plannen. (Zodat het vooruit werken beter gaat.)
Het ging goed. Tot ik een iets drukkere week had. Dus moest ik mijn gemaakte planning aanpassen. Zo ook deze week die door verjaardagen toch al krapper was met de planning.

Het vooruit werken doorzetten.
Dit stagneerde dus ook doordat ik de gemaakte planning moest aanpassen.

Niet zo snel stressen, omdat iets af “moet”. (Lekker blijven genieten van het maken van leuke dingen.)
Helaas toch nog te vaak laat naar bed, omdat ik iets af wilde hebben. En moet ook zeggen dat ik het maken van de creaties leuker vindt dan de verwerking tot blogpost en video. (Dat kost namelijk best veel tijd.)

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Nog niet zo eenvoudig als ik iets gepland heb staan, maar dat door een bezoekje aan de tandarts of een verjaardag ik eigenlijk niet meer zoveel energie heb en mijn lijf pijn begint te doen en mijn concentratie minder wordt. Terwijl ik dan toch de geplande dingen wil doen om niet nog verder achter te raken. (De voorsprong die ik namelijk een beetje aan het opbouwen was is al weer zo goed als verdwenen.)

Vandaar het besluit voor het eerste doel van augustus. 2 weken niet een blogpost te hoeven plaatsen. Om rustig vooruit te werken zonder druk om iets online te moeten zetten. Misschien komt er op woensdag of zondag wel een keer wat online, maar dat moet ik nog even bekijken.

Nu de doelen voor augustus:
✧ Na deze week komen er dus 2 weken even geen blogs online. (Een soort van vakantie alleen op mijn blog dan, want in de tussentijd ga ik vooruit werken.)
✧ Toch goed plannen. (Ook al hoeft er de komende 2 weken niet perse iets online te komen.)
✧ Vooruit werken. (Zodat ik genoeg tijd heb om nieuwe blogposts te maken, zonder laat naar bed te gaan.)
✧ Mijn eerste gastblog bij buttydaantje
✧ Geniet. Ook van dingen die niks met mijn blog te maken hebben.
✧ ID laten verlengen.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Heb jij in de vakantie wel echt vakantie?
Of heb je dan ook nog van alles te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.