Woensdag mag dag: Doelen voor december

De laatste maand van het jaar is aangebroken en ook deze laatste maand stel ik mijn zelf een paar doelen. Maar voordat ik mijn doelen voor december opstel blik ik eerst even terug op de doelen van vorige maand.

Doelen voor december

Begin van vorige maand moest ik naar Rotterdam voor een afspraak bij het B12 Institute. Hierdoor moest ik meer rekening houden met mijn gezondheid, dus paste ik mijn doelen van november daar op aan. Maar hoe is het met deze doelen gegaan.

Naar vervolgafspraak bij het B12 Institute in Rotterdam.
Dit was een hele zware dag. ’s Morgens al vroeg op staan en klaar maken, daarna met de trein naar Rotterdam. Vervolgens de afspraak zelf en gelukkig kregen we weer nieuwe recepten mee. Onze huisarts wil de behandeling namelijk niet overnemen, omdat ze vinden dat er te weinig bekend is over vitamine B12. Zeker aangezien onze behandelingen een hogere dosering hebben dan volgens protocol. Maar wanneer is iedereen volgens hetzelfde protocol.

Rusten. (Het is dus mogelijk dat er komende maand minder blogpost online komen.)
Voordat ik naar Rotterdam ging was ik al 2 keer bij een acupuncturist geweest voor een Tuina behandeling. Dit geeft mijn lichaam verlichting en rust. En ook nadat ik in Rotterdam was geweest had ik nog een Tuina behandeling. Maar met de december maand die kwam en alle DIY’s die ik eigenlijk voor kerst wilde doen was het soms toch druk.

Beginnen met kerst DIY’s maken.
Richting het einde van de maand kwam de eerste kerst DIY online, een pop-up en twist kerstkaart. Daarna filmde ik nog een DIY. Alleen toen ging de pc stuk en moesten we die maken. Dat koste wat tijd, waardoor ik minder tijd had voor het monteren van de video op de laptop. Hierdoor heeft die DIY video vertraging opgelopen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Doordat we een afspraak in Rotterdam hadden, plande ik al minder blogposts in om het wat rustiger te hebben. Toch was afgelopen maand eigenlijk een te drukke maand. En plande ik misschien te weinig rust momenten in nadat ik in Rotterdam was geweest. Naar mijn lichaam luisteren blijft dus moeilijk, ik wil te graag en voor mijn lichaam te veel dingen doen. Toch lukte het wel om te besluiten een paar kerst DIY’s te schrappen.

En dan is het nu tijd voor mijn doelen voor december. Want ook deze laatste maand van het jaar stel ik mij nog een paar doelen:
✧ Nog een paar kerst DIY’s maken.
✧ DIY’s voorbereiden voor in het nieuwe jaar.
✧ Proberen met kerst en of nieuwjaar mee naar familie te gaan.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Heb jij nog doelen gesteld voor de laatste maand van dit jaar?

Verder wens ik je alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk wordt het een jaar om allemaal mooie doelen te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.