Woensdag mag dag: Doelen voor februari

En toen was januari al weer bijna om. Dat ging best snel voor mijn gevoel. Gelukkig begon ik deze maand met de nieuwe weekindeling en daar gingen een aantal doelen dan ook over. Hier ga ik eerst even op terug blikken en daarna stel ik weer nieuwe doelen voor februari.

In december besloot ik om ook dit jaar gewoon door te gaan met maand doelen te stellen. Dus ook voor januari en voor ik vandaag nieuwe doelen stel voor februari kijk ik eerst even terug hoe het met de doelen van januari is gegaan.

De eerste week van het nieuwe jaar rustig aan doen. (Alleen zondag 1 januari en woensdag 4 januari een blogpost.)
Er kwamen inderdaad de eerste week maar 2 blogpost online. Maar om nou te zeggen dat het verder gelukt is om de eerste week van het nieuwe jaar rustig aan te doen. Eigenlijk niet echt. 2 januari ging ik al naar de action (Hier kwam al een mini shoplog over online.) en daarna begon ik al met een DIY die iets meer tijd en energie koste dan ik eigenlijk had gedacht. Maar toen het af was had ik wel een mooi gehaakt kussensloop met zigzag patroon.

De nieuwe weekindeling bekendmaken. (Woensdag 4 januari.)
Zoals ik eind vorig jaar al aangaf wilde ik dit jaar volgens een nieuwe weekindeling verder gaan. Bijna dagelijks een blogpost online zetten werd voor mijn gezondheid te veel. Op woensdag 4 januari liet ik dus weten dat er vanaf nu op maandag, woensdag, vrijdag en zondag blogposts online komen.

Kijken hoe de nieuwe weekindeling bevalt.
Op zich wel goed, alleen de eerste week was ik even vergeten dat divers vandaag nu dus om de week op maandag komt en niet meer op dinsdag, zoals voorheen. (Die eerste keer was het dus toch pas op dinsdag online gekomen.) Dat zal nog even wat wennen zijn, maar zo erg zal het ook niet zijn als het een keer 1 dag later pas online staat. Ik ben in ieder geval blij dat ik gekozen heb voor een stapje terug uit. Zo heb ik meer tijd en kan ik er ook mooie blogposts van maken.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Die zal denk ik altijd wel een moeilijk dingetje blijven. Ik wel zo graag van alles, maar dat kan niet altijd. En soms doe ik bijna niks en voel me even goed minder, omdat het bijvoorbeeld vriest of mistig weer is. Het is dus ook moeilijk plannen wanneer ik wat het beste kan doen. Maar dit doel zal voorlopig er dus nog zeker wel in blijven. Gewoon om mijzelf er aan te herinneren.

Dat waren de doelen van januari, maar ook komende maand wil ik weer doelen hebben om naar te streven.

De doelen voor februari:
✧ Planning voor een maand in voren maken. (Zo kan gemakkelijk plannen wat ik wanneer wil gaan maken.)
✧ Vooruit werken. (Met de rustigere weekindeling zou dit nu eigenlijk wel moeten lukken.)
✧ Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Heb jij ook wel eens projecten die langer blijven liggen dan de bedoeling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.