Woensdag mag dag: Doelen voor januari

Het jaar is bijna om dus is het tijd om nog even op de doelen van de afgelopen feestmaand terug te kijken. In het nieuwe jaar ga ik natuurlijk gewoon verder, dus stel ik ook weer doelen voor januari.

Nu het jaar bijna ten einde is blik ik nog even terug op de doelen van december.

Genieten van de feestdagen
Dat is wel gelukt, op kerstavond lekker puzzelen en ondertussen All you need is love kerstspecial kijken. Op 1ste kerstdag lekker gegeten en ik kon ’s middags gelukkig ook mee naar oma. Vervolgens ’s avonds weer verder met puzzelen en ondertussen Matilda kijken. 2de kerstdag weer een beetje voor mijn blog aan het werk. ’S Middags weer lekker eten. Verder Sissi kijken en ’s avonds GTST en een film. En hopelijk gaat van het weekend oud op nieuw ook gezellig worden, met oliebollen bakken en vuurwerk kijken.

Mij niet te druk maken als ik niet alles van mijn planning gemaakt krijg.
Dit vind ik toch best moeilijk. Zeker wanneer ik voor mijzelf de planning van wat wanneer al vast heb staan. Vooral met kerst, want dat stel je niet een week uit tot na de kerst. Wie wil er dan nog kerst DIY’s kijken. Dus toch nog best druk gehad net voor kerst.

De nieuwe weekindeling verder vorm geven.
De nieuwe weekindeling is klaar. Ik ben alleen nog aan het denken of ik de namen van de categorieën nou wel of toch maar niet zal veranderen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Doordat ik de geplande blogposts toch graag allemaal wilde maken en het hier en daar een beetje tegen zat, heb denk ik toch meer gedaan dan dat eigenlijk goed voor mij was. Hopelijk gaat de nieuwe weekindeling voor wat meer rust zorgen wat voor mijn gezondheid wel belangrijk is.

En dan nog de nieuwe doelen voor januari:
✧ De eerste week van het nieuwe jaar rustig aan doen. (Alleen zondag 1 januari     en woensdag 4 januari een blogpost.)
✧ De nieuwe weekindeling bekendmaken. (Woensdag 4 januari.)
✧ Kijken hoe de nieuwe weekindeling bevalt.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor             laten gaan.

Heb jij al doelen of goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.