Woensdag mag dag: Doelen voor juli

Afgelopen maand had ik een afspraak bij het B12 Institute. Om deze reden stonden de doelen van juni in het teken van mijn gezondheid. Vandaar dat deze blogpost ook een paar dagen later is. Maar laten we even terug kijken hoe het met mijn doelen gegaan is. Vervolgens stel ik dan weer nieuwe doelen voor juli.

Doelen voor juli

Voordat ik nieuwe doelen voor juli opstel, kijk ik eerst even terug op de doelen van afgelopen maand.

Aan de slag met Vaderdag DIY’s
Het lukte mij om 2 Vaderdag DIY blogposts te maken. Er stonden eigenlijk meer DIY’s in de planning, maar dat haalde ik lichamelijk niet. Dus moest ik kiezen en werden het Vaderdagkaarten met stencil achtergrond en een overhemd envelop met stropdas.

Mij voorbereiden op de afspraak bij het B12 institute in Rotterdam. (Dat betekend waarschijnlijk ook dat ik van te voren en daarna het rustiger aan moet doen. Misschien tegen die tijd dus minder blogposts.)
Hier had ik verschillende dagen voor nodig. Ik moest niet alleen mijn medische gegevens uitzoeken, maar ook die van mijn moeder en zus. Wij hadden met z’n drieën samen een afspraak. Verder was het ook nog even plannen voor het reizen met openbaar vervoer. Voor de heen en terugweg.

Gelukkig plande ik ruime tijd voor de heen weg, want de trein kwam bij het overstap punt op een ander spoor aan waardoor we de overstap niet haalde. En we een half uur op de volgende trein moesten wachten. Maar we waren dus nog ruim op tijd. Bij het bloedprikken kwamen we maar net op tijd, die wilde eigenlijk de deur gaan sluiten. Vervolgens moesten we wel nog weer terug naar het B12 Institute voor het noteren van wat laatste gegevens.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Hoe moeilijk ik het ook vind om er aan toe te geven als mijn lichaam door de pijn uitgeput raakt, toch moest ik nu wel rusten. Eerst al doordat het verzorgen van de kittens en na de afspraak bij het B12 Institute had mijn lichaam de rust nog harder nodig. Wat ik dan niet zo leuk vind, omdat ik eigenlijk van alles wil doen. En dan snapt de huisarts ook nog niet waarom ik meer Vitamine B12 injecties nodig heb.

De doelen voor juli hebben een keer minder met mijn blog te maken:
✧ Het nog even rustig aan doen. (Dit houd in dat er ook deze maand misschien nog minder blogposts online komen. Of dat ze net als deze blogpost op een andere dagen online komen.)
✧ Geregeld krijgen dat mijn recept voor 2 Vitamine B12 injecties per week, ook uitgevoerd gaat worden.
✧ De kittens proberen te verkopen.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Heb jij jezelf doelen gesteld voor komende maand of deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.