Woensdag mag dag: Doelen voor juni

De afgelopen maand stond in het teken van het 1 jaar bestaan van mijn blog en YouTube-kanaal. Dit was ook een van de doelen waar ik op ga terug blikken voor ik de doelen voor juni opstel. Die komende maand vooral in het teken van mijn gezondheid gaat staan.

doelen voor juni 2017

Als eerst maar eens terugkijken op de doelen van mei:

Er een feestje van maken dat mijn blog en YouTube kanaal 1 jaar bestaan. (Winactie!!)
Dit is volgens mij wel goed gelukt met de 2 pakketjes die gewonnen konden worden bij de winactie suzancreatiefdivers.nl bestaat 1 jaar. Deze winactie is ondertussen al afgelopen en de winnaars Dieuwke en Alyssa hebben de pakketjes al ontvangen.

Mijn eigen verjaardag vieren.
Dinsdag 23 mei was ik jarig, maar het bezoek liet ik de zondag ervoor al komen. Dat is fijner voor mij, omdat dan het bezoek ’s middags komt. En dan voel ik mij meestal lekkerder dan ’s avonds. Wel kreeg ik op mijn verjaardag nog cadeautjes.

Poging zoveel. Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan, want ik wil dat het toch een keer af is.)
Door het extra werk voor de winactie en verjaardagen moest ik rusten, omdat ik last van mijn lichaam kreeg. Daardoor is dit doel weer niet gelukt. En komende maand gaat het waarschijnlijk ook niet lukken. Dus plan ik dit doel even niet opnieuw in.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Ook al blijft dit moeilijk. Ik probeer het wel steeds meer in mijn planning mee te nemen. Bijvoorbeeld dat als ik naar een verjaardag ben geweest of zo, dat ik daarna ook rust in plan. Alleen soms dan heb ik onverwachts last van mijn lichaam door het weer of zo. Dan vindt ik het wel moeilijker, omdat ik mijn planning daar dan op moet aanpassen. (En daar houd in misschien nog te weinig rekening meer in mijn planning.)

En dan nu de doelen voor juni:
✧ Aan de slag met Vaderdag DIY’s
✧ Mij voorbereiden op de afspraak bij het B12 institute in Rotterdam. (Dat betekend waarschijnlijk ook dat ik van te voren en daarna het rustiger aan moet doen. Misschien tegen die tijd dus minder blogposts.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Meer doelen doe ik deze maand even niet, zodat ik mijzelf niet te veel druk opleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.