Woensdag mag dag: Doelen voor maart

Nog een klein weekje en dan is februari om. Dit was voor mij doen een druk maand. En hierdoor vooral zwaar voor mijn gezondheid. Hopelijk gaat het in maart ook meer lente weer worden, dat zal mijn lichaam goed doen. Maar voor ik nieuwe doelen voor maart opstel, blik ik eerst even terug op de doelen die ik voor deze maand stelde.

Februari is een drukke maand geweest voor mijn. Heb ik dan zoveel gedaan? Een ander zou zeggen van niet, maar voor mijn doen was het druk. Heeft dit invloed gehad op de doelen die ik voor februari stelde?

Een terug blik op de doelen van februari:

Planning voor een maand in voren maken. (Zo kan gemakkelijk plannen wat ik wanneer wil gaan maken.)
Voor de maand februari was het niet moeilijk om vooruit te plannen vanwege Valentijn en carnaval.

Vooruit werken. (Met de rustigere weekindeling zou dit nu eigenlijk wel moeten lukken.)
Wel een rustigere weekindeling, maar zo drukkere weken. (Gelukkig hoefde ik wel maar 1 keer naar de tandarts, omdat ik geen gaatjes had.) Maar echt vooruit werken is weer niet gelukt.

Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan.)
Dit is nog niet gelukt, maar februari duurt ook nog bijna een week. Dus (als ik niet door de griep geveld wordt) moet eraan beginnen nog wel lukken.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Door de drukte van verjaardagfeest, tandarts bezoek en nog wat andere dingen kreeg ik meer last van mijn lichaam. Meer pijn, spieren die gaan trillen, pijn steken en krachtverlies. Dit alles zorgde ervoor dat ik een paar keer op de bank moest gaan liggen om mijn lichaam bij te laten komen. Dit deed ik ook, met een beetje tegenzin. Maar ik luisterde wel naar mijn lichaam. Vandaar ook dat ik besloten heb dat er komende week even geen blogposts online komen. (En als ik echt griep ga krijgen misschien wel 2 weken.)

Een aantal doelen zijn dus gelukt. Ik luisterde naar mijn lichaam en dat is nog best moeilijk. Een doel lukte hierdoor niet en een doel kan komende week misschien nog wel lukken. (Anders schuift het doel door naar komende maand.)

Verder met de doelen voor maart:
✧ In ieder geval 1 week geen blogposts plaatsen. (Als de verkoudheid griep wordt misschien nog wel een week langer.)
✧ De planning voor maart en april maken.
✧ Vooruit werken. (Als mijn gezondheid dit tenminste toe laat.)
✧ Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

En hopelijk gaat het lente worden, want mijn gezondheid kan die weersverandering wel gebruiken.

Ben jij ook zo toe aan mooier weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.