Woensdag mag dag: Doelen voor mei

April duurt dan nog wel even, maar ik heb besloten dat er de rest van de maand door de weeks geen blogposts online komen. Daarom nu dus al de doelen voor mei en een terug blik op april tot zover.

doelen voor mei 2017

Het is dan wel pas half april, maar doordat ik hierna de rest van de maand alleen nog Wat een week (weekoverzichten) plaats. Blik ik alvast even terug op de doelen van april tot nu.

Mij niet schuldig voelen wanneer het een keer niet lukt om de blogposts volgens de planning te plaatsen.
Dit was nog best moeilijk, want ik wil eigenlijk gewoon alles kunnen doen. Dat gaat alleen niet. Ik kan zelfs minder doen nu ik niet meer de mogelijkheid heb om iemand te bellen die mij van de pijn af kan helpen. Dus ik moet even gaan bekijken of deze planning zo voor mij nog wel vol te houden is. Ik vind het zelf namelijk niet leuk als ik een DIY gepland heb staan, maar deze niet of pas later kan plaatsen.

De planning voor april afmaken.
Ik heb besloten dat er de laatste 2 weken van april bijna geen blogposts online komen. Dit geeft mijn lichaam de kans om een beetje te rusten. En de tijd om naar de winkel te gaan voor spulletjes voor de winactie die eraan zit te komen.

Een winactie bedenken voor als mijn blog 1 jaar bestaat.
Hier ben ik mee aan de slag te gaan. En hopelijk kan ik hier binnenkort voor gaan winkelen.
Verder hoop ik nog sponsors te vinden die producten willen geven, zodat ik van de winactie iets heel moois kan maken.
Dus wil jij of ken je iemand die mij wil sponsoren, dan kun je contact met mij op nemen via zakelijk@suzancreatiefdivers.nl .

Nieuwe poging! Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan, want ik wil dat het toch een keer af is.)
Het ligt op de tafel klaar om te beginnen, maar ik denk dat het weer plaats moet maken voor dingen die in de planning staan voor mijn blog. Maar wie weet april is nog niet afgelopen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Als ik echt niet meer anders kan luister ik naar mijn lichaam. Zo moest ik afgelopen week weer een keer liggend op de bank ontbijten, omdat ik anders te misselijk was. En heb ik fysiek sinds die dag niet zoveel meer voor mijn blog gedaan. Hopelijk gaat dit weer beter worden, want ik wil vandaag heel graag mee naar de verjaardag van mijn oma. En binnenkort nog winkelen voor de winactie, waar ik ook nog voor wil filmen. Om vervolgens tot video en blog te verwerken. Dus dat wordt toch nog weer druk.

Mijn doelen voor mei:
✧ Er een feestje van maken dat mijn blog en YouTube kanaal 1 jaar bestaan. (Winactie!!)
✧ Mijn eigen verjaardag vieren.
✧ Poging zoveel. Een project dat ik al lang geleden begonnen ben afmaken. (Of er in iedere geval weer mee verder gaan, want ik wil dat het toch een keer af is.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Via welk kanaal (YouTube, blog, Facebook) zou jij mee doen aan een winactie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.