SuzanCreatiefDivers

Woensdag mag dag: Doelen voor november

Vandaag is het 1 november en dit betekend dat ik even op de doelen van oktober ga terug blikken. Ben ik echt met kerst DIY’s aan de slag gegaan? Of kon ik het toch niet laten om eerst nog wat herfst DIY’s te maken? En verder stel ik een paar nieuwe doelen voor november. Ik moet namelijk weer naar het B12 Institute in Rotterdam, dus moet ik weer even extra op mijn gezondheid letten.

Voordat ik de doelen voor november op een rijtje zet, blik ik natuurlijk eerst terug op de doelen van oktober. Toen ik die doelen opstelde had ik mij voor genomen om de herfst en halloween een beetje over te slaan. Ik wilde mij namelijk al gaan voorbereiden op de kerst DIY’s. Toch maakte ik meerdere herfst DIY’s. Hierdoor liep het een beetje anders wat de kerst DIY’s betreft. Maar toch nog even mijn doelen van vorige maand op een rijtje.

Mijn kerst DIY ideeën op papier zetten.
Ik heb al verschillende leuke ideeën, alleen heb ik ze nog niet op papier gezet. Voor een smikkelblog ben ik zelfs al lekker aan de slag geweest. Wel moet ik mijn andere ideeën echt nog even op papier zetten, zodat ik hier een planning voor kan maken.

Naar de winkel voor kerst DIY spulletjes.
Aan het einde van de maand ging ik gelukkig toch nog even naar de Action. Hier kocht ik leuke spulletjes voor kerst DIY’s. Volgende week komt hier een shoplog over online.

Alvast met de kerst DIY’s aan de slag gaan.
Dit is er nog niet van gekomen, omdat ik toch besloten had wel herfst DIY’s te maken. Hier was ik alleen meer tijd aan kwijt dan ik er eigenlijk voor gepland had.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Deze maand was best zwaar voor mij. Ik moest dus ook zo nu en dan rusten en paste geregeld mijn planning aan. Vervolgens kreeg ik eind van de maand te horen dat ik begin volgende maand naar het B12 Institute in Rotterdam moet. Dus maakte ik alvast afspraken bij de acupuncturist en inmiddels ben ik ook al een keer geweest. Ik doe dus mijn best om op mijn gezondheid te letten.

In november gaat vooral mijn gezondheid weer voor op staan. Dus ga ik maar een paar doelen voor november opstellen.
✧ Naar vervolgafspraak bij het B12 Institute in Rotterdam.
✧ Rusten. (Het is dus mogelijk dat er komende maand minder blogpost online komen.)
✧ Beginnen met kerst DIY’s maken.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Mobiele versie afsluiten