Woensdag mag dag: Doelen voor oktober

Het is net oktober dus tijd om terug te kijken op de doelen vorige maand. Nou was ik vorige maand wel laat met de doelen opstellen, dus een aantal dingen had ik al gedaan. Daarom stel ik de doelen voor oktober weer aan het begin van de maand op.

doelen voor oktober

Voordat ik de doelen voor oktober op een rijtje zet, blik ik eerst even terug op de doelen van september. Een deel hiervan had ik al gedaan toen ze online kwamen, doordat ik de doelen pas half september posten. Maar hier toch de doelen nog even:

Weer met DIY’s aan de slag gaan.
Dit is gelukt, al had ik graag meer gedaan. Door mijn gezondheid kon ik alleen niet zo snel werken. Daarom moest ik ook weer DIY’s schrappen en mijn planning blijven aanpassen. Iets wat ik nog best moeilijk vindt, maar wel steeds vaker doe, zodat ik niet te veel van mijzelf vraag. Daarom komt ook deze blogpost pas later op de dag online.

De nog niet verkochten kitten weer op het erf los laten.
Voor ons zelf hadden we afgesproken dat als de kittens die 8 september nog niet verkocht waren weer op het erf los mochten lopen. Dus 8 september lieten we ze ’s morgens weer los. De eerste paar dagen kwamen ze veel op de stoep zitten zelfs als het regende. Maar uiteindelijk hadden ze door dat waar ze achter eten kregen ook droog konden zitten.

Een later geboren grijze kitten verkopen.
Toen we de wat oudere kittens weer los lieten haalde we een jongere kitten naar binnen. Deze was ’s avonds al besproken. En afgelopen zondag was ze oud genoeg, goed op gewicht en zelfstandig genoeg dat ze werd opgehaald door de nieuwe baasjes.

Tandarts controle.
Afgelopen maand stond ook een tandarts controle in de planning. Ik had geen gaatjes en toch moest ik terug. Aan de rechterkant had ik namelijk mijn verstandskiezen nog en die aan bovenkant vond ik gevoelig. En dit kon je beter om jongere leeftijd laten doen, zodat het sneller geneest. Dus dan maar meteen alle 2 eruit.

Verstandskiezen laten trekken.
Zo zat ik een week later weer bij de tandarts. Deze keer een stuk zenuwachtiger, maar toen de verdovingsspuiten er in zaten was wat mij betreft het engste voorbij. Vervolgens waren de verstandskiezen er ook zo uit.

Rusten. (Vooral na het trekken van mijn verstandskiezen.)
De pijn na het trekken van mijn verstandskiezen viel mij best mee. Toch ging ik vooral de eerste week geregeld even op de bank liggen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Omdat ik zo graag “gewoon” wat wil doen, is het soms best moeilijk om aan jezelf toe te moeten geven dat ik te veel van mijn lichaam vraag. Wel probeer ik hier steeds beter mee om te gaan, zo besloot ik de categorieën te gaan afwisselen. Hierdoor zit ik niet aan een categorie vast en kan ik een blogpost gemakkelijk verschuiven. Wat soms nodig is als mijn werk tempo niet zo hoog is of als ik een niks kan doen door mijn gezondheid.

Oktober is eigenlijk de maand van herfst en halloween, maar dat zijn niet echt mijn dingen. (Op de laatste dag van september liet ik zelfs nog een zomerse snailmail zien.) misschien dat er wel nog iets een herfst DIY komt, maar ik ga mij al voorbereiden op kerst. Dit zie je terug in mijn doelen voor oktober.
✧ Mijn kerst DIY ideeën op papier zetten.
✧ Naar de winkel voor kerst DIY spulletjes.
✧ Alvast met de kerst DIY’s aan de slag gaan.
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Wat vindt jij ervan dat er nu al kerst DIY spulletjes in de winkels liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.