Woensdag mag dag: Doelen voor oktober

De herfst is al begonnen. Ook al denkt het weer daar nog niet helemaal zo over. Maar de maand september is alweer zo goed als om, dus is het tijd om te kijken hoe het met de doelen gegaan is. En verder weer nieuwe doelen voor oktober op een rijtje zetten.

doelen voor oktober

Afgelopen maand stond vooral mijn gezondheid voorop. Daar stelde ik de volgende doelen voor op:

Afspraak bij immunoloog.
Ik had een afspraak bij een immunoloog. Het was die dag tropisch heet. (Helaas.) Toch ging het mij beter af dan ik verwacht had. (Komende maand krijg ik telefonisch daar de bloeduitslag van.)

Rust nemen nadat ik bij de immunoloog ben geweest. (Ook als dit wil zeggen dan ik geen blogs kan posten.)
Na de afspraak heb ik een dag rustig op de bank doorgebracht met een filmpje en serie kijken.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan. (Heel belangrijk, zeker na doktersafspraak.)
Daarna ben ik weer rustig aan de slag gegaan. Zo kwam er toch iedere dag een blogpost online, maar de planning wordt wel steeds krapper. (Doordat mijn lichaam het toch steeds zwaarder krijgt, gaat het maken en verwerken een stuk minder snel.) Daarom ga ik toch even een pauze inplannen. De 1ste week van oktober komen er (Buiten het weekoverzicht op zondag.) geen blogposts online. Op deze manier heb ik weer ruim een week de tijd om blogsposts te maken en verwerken voor ze online komen.

De doelen voor komende maand hebben dus nog veel te maken met mijn gezondheid.

Doelen voor oktober:
✧ De 1ste week van oktober geen blogposts. (Deze tijd ga ik de blogposts voor de      2de week maken en hopelijk alvast beginnen met de week daarna.)
✧ Het plannen weer oppakken (Ook al gooit mijn lichaam soms roet in het eten.)
✧ Op tijd naar bed gaan. (Rust is heel belangrijk voor mijn lichaam nu.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Na zondag zal het dus tot de zondag erop even rustig zijn op mijn blog. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Wat doe jij als jouw planning in de soep loopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.