Woensdag mag dag: Doelen voor september

Het is al ongeveer half september en een aantal doelen voor september heb ik dan ook al gedaan. Toch ga ik de doelen nog even voor je op een rijtje zetten. Maar eerst nog even kijken hoe het met de doelen van augustus is gegaan.

Doelen voor september

Voordat ik je vertel welke doelen voor september ik al gedaan heb en welke ik nog hoop te doen, eerst nog even de doelen van augustus.

Het deze maand op mijn blog nog even rustig aan doen. (Dit houd in dat er ook deze maand misschien nog minder blogposts online komen. Of dat ze op andere dagen online komen.)
Zoals ik dus al aangaf zijn er afgelopen maand minder blogposts online gekomen. Eerst had ik eigenlijk nog wel een paar DIY’s voor het einde van de maand in de planning staan, maar uiteindelijk kwamen er toch geen DIY’s online.

Weer met DIY’s aan de slag gaan voor volgende maand.
In augustus kwamen er dan geen DIY’s online, wel maakte ik er voor deze maand. Van een aantal moet ik alleen heb materiaal nog verwerken tot video en of blogpost.

De andere kittens nog proberen te verkopen.
Inmiddels zijn er weer kittens verkocht. 2 van de nestjes die op marktplaats stonden en 1 kitten die eind juli pas geboren was. Deze wordt binnenkort opgehaald. De kitten is nu nog niet oud genoeg. Verder hebben we de overige 4 kitten weer op ons erf los gelaten.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Dit blijft nog altijd moeilijk en zal daarom ook nog wel een tijdje een vast doel zijn om op te letten. Soms wil ik toch wat doen of nog iets afmaken en dat blijkt achteraf dan teveel zijn geweest. En dan blijft er niks anders over dan naar mijn lichaam luisteren. Wat dan inhoud dat ik af en toe toch nog even op de bank lig bij te komen van de pijn.

Doordat het al half september is, heb ik een aantal doelen voor september zelfs al gedaan. Maar hier toch de doelen nog even:
✧ Weer met DIY’s aan de slag gaan.
✧ De nog niet verkochten kitten weer op het erf los laten. (Dit deed ik 8 september al.)
✧ Een later geboren grijze kitten verkopen. (De kitten is inmiddels besproken.)
✧ Tandarts controle. (Inmiddels al geweest.)
✧ Verstandskiezen laten trekken. (Dit gaat vandaag gebeuren. Spannend!)
✧ Rusten. (Vooral na het trekken van mijn verstandskiezen vandaag.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.

Wie heeft er tips voor het verzachten van de pijn na verstandskiezen trekken?
En wat is dan handig om te eten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.