Woensdag mag dag: Doelen voor september

Dat was ook augustus alweer. De maand ging veel te snel voorbij. (Tja, of mijn vakantie was te kort.) Dus laten we eerst maar eens kijken hoe het met mijn doelen is gegaan. Voordat ik nieuwe doelen voor september opstel.

Doelen voor september

Dit waren de doelen voor augustus:

Na deze week komen er dus 2 weken even geen blogs online. (Een soort van vakantie alleen op mijn blog dan, want in de tussentijd ga ik vooruit werken.)
Er kwamen wel weekoverzichten online en 1 shoplog, maar dit had ik zelf aangegeven misschien te doen. Alleen geen creatieve blogposts en hier hield ik mij ook aan.

Toch goed plannen. (Ook al hoeft er de komende 2 weken niet perse iets online te komen.)
Er was een planning, maar ik had niet ingecalculeerd dat een middagje winkelen zoveel van mijn lichaam zou vragen. De planning dus meerdere malen aangepast.

Vooruit werken. (Zodat ik genoeg tijd heb om nieuwe blogposts te maken, zonder laat naar bed te gaan.)
Tja, zoals je hierboven al kunt lezen is dit niet zo goed gegaan als ik gehoopt had.

Mijn eerste gastblog bij buttydaantje.
Gisteren kwam bij buttydaantje mijn eerste gastblog online. Heel leuk om te horen dat zij het een toffe DIY vindt. En dat het extraatje in de smaak viel.

Geniet. Ook van dingen die niks met mijn blog te maken hebben.
Afgelopen maand was er een meteorietenregen, 12 op 13 augustus. Ik heb toen verschillende vallende sterren kunnen zien. Verder heb ik gewinkeld en geslaagd. (Wel voor spullen voor mijn blog, maar toch.) Hier kwam dus in mijn vakantie toch een shoplog over online.

ID laten verlengen.
Gedaan, aangevraagd en 2 weken later opgehaald. Na het aanvragen nog gewinkeld. Door het winkelen mijn ID pas 2 weken later opgehaald. Eerder niet fit genoeg en had ik nog te veel in de planning staan om weer een paar dagen minder goed vooruit te kunnen.

Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan.
Niet zo heel goed gelukt. Ik wilde namelijk in de vakantie vooruit werken. Dit ging echter anders, doordat ik na het aanvragen van mijn ID nog even ging winkelen. De dag erna moest ik wel rusten. Daarna ging het vooruit werken in een langzamer tempo. Uiteindelijk is het zelfs niet echt gelukt om überhaupt in voren te werken. (Dus geen buffer voor de week nadat ik bij de immunoloog ben geweest.)

Mijn doelen voor september:
✧ Afspraak bij immunoloog.
✧ Rust nemen nadat ik bij de immunoloog ben geweest. (Ook als dit wil zeggen dan ik geen blogs kan posten.)
✧ Last but not least: Naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid voor laten gaan. (Heel belangrijk, zeker na doktersafspraak.)

Komende maand staat dus vooral mijn gezondheid voorop. Hierdoor kan het dus zijn dat er minder blogs online komen. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Wat is voor jouw een belangrijk doel komende maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.