Woensdag mag dag: Kerstshoplog Action

Een tijdje terug ging ik al naar de Action. Toen waren er namelijk al volop kerst DIY spulletjes in de winkel. Vandaag laat ik je in deze kerstshoplog zien wat ik kocht. Zo kan ik binnenkort weer lekker aan de slag met het maken van kerst DIY’s.

Buiten de DIY kerstspulletjes kocht ik ook nog wat basis dingen. Die laat ik je eerst zien in deze kerstshoplog.

Zo is het altijd wel handig om genoeg dubbelzijdige tape in huis te hebben bij het maken van DIY’s. (€0,32 per pakje.) Hiervan bewaar ik nu het plastic, hopelijk kan ik daarmee gemakkelijker een schutkaart maken. Misschien maak ik van deze zelfs weer schutbaren kerstkaarten, maar nu met een sneeuwbol.

Verder leek mij een voorraadje lijmpistool lijm (€0,99 voor 10 glue sticks.) ook niet overbodig. Zeker omdat pas een DIY gemaakt heb waar ik dit ook bij nodig had. Deze DIY zal binnenkort online komen.

Dan deze strass steentjes (€1,99 voor een mix van 200g.) eigenlijk was ik opzoek naar andere, maar dat doosje viel mij tegen. En toen zag ik deze met verschillende vormen en kleuren, dus kocht ik deze. Misschien dat ik ze ook met kerst DIY’s ga gebruiken, maar dat week ik nog niet zeker.

Daarnaast kocht ik nog een pakje met witte basis kaarten met enveloppen. (€0,52 per pakje van 8 kaarten en enveloppen.) Dit zou ik met kerst als basiskaart kunnen gebruiken en anders zijn deze het hele jaar door nog te gebruiken.

Het zelfde geld voor deze gouden kraft tape. (set van 3 rolletjes voor €0,69.) Deze kun heel leuk met kerst gebruiken, maar kan ook prima de rest van het jaar.

Maar ook deze leuke kerst washi tape (€0,69 per pakje.) kon ik niet laten liggen. Er zitten zelfs een aantal tapejes bij die je prima na kerst nog gewoon kunt gebruiken.

Verder hoop ik met deze kerst clear staps (€1,89 voor een pakje.) mooie kaartjes of misschien wel andere dingen te stempelen. Wat wel jammer is dat ik de cutting dies niet kan gebruiken. Als iemand tips heeft hoe ik hier zonder machine toch mee aan de slag kan, laat het dan even in een reactie weten.

En voor het maken van kerstkaarten kocht ik ook nog 2 blokken kerst patronen karton. (€1,79 per blok.)

Om de kaarten mooi te versieren kocht ik ook een stansblok met 3D kerst figuren. (€1,99) Waarschijnlijk ga ik de 3D stansfiguren niet allemaal als 3D figuren gebruik, maar als losse elementen.

En als laatste een decoratieset (€0,89) met 2 soorten kerstlabels en 3 rolletjes lint om de kerstcadeautjes mee te versieren.

Heb jij ook al kerst DIY spulletjes gekocht?

2 reacties:

    1. Deze shoplog plaatste ik 2 jaar geleden, waarschijnlijk komen er dit jaar dus weer andere kerst spulletjes in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.