Woensdag mag dag: Mini Action shoplog

Het was nog maar 2 januari en ik was toevallig in de buurt van de Action, dus even kijken voor leuke spulletjes. Ik ging vooral voor de bolletjes garen, want ik had bedacht om iets te gaan haken. In de winkel kwam ik alleen nog een paar dingen meer tegen. Dus laat ik het vandaag in een mini Action shoplog zien wat ik allemaal kocht.

 

2 januari moest ik mijn vitamine B12 injectie ergens anders halen. Dat was in de buurt van een Action, dus ging ik even rond kijken. In deze mini Action shoplog laat ik je zien wat ik kocht.

De washi tape (€0,79) kon ik natuurlijk weer niet laten liggen. Wel lukte het om er maar 1 uit te kiezen.

Zoals je misschien ondertussen wel gemerkt hebt, kan ik cadeaupapier nog veel moeilijk laten liggen. Hier kocht ik 2 rollen van. (€0,69 per rol)

En ik ben begonnen met snailmail/brievenbuspakketjes versturen. Hiervoor is het wel handig om luchtkussen enveloppen (€0,59 voor set van 2 A4 en 2 A5) te hebben, zodat de DIY spulletjes die ik verstuur niet beschadig worden onderweg. En als je dan een leuk pakketje stuur, dan wil dat ook in een leuke vrolijke envelop doen.

Deze komen je misschien al bekend voor, want dit made by me breigaren (€0,89 per bolletje) gebruikte ik al voor een DIY.

Hier haakte ik namelijk een kussensloop met zigzag patroon in 2 kleuren van.

Voor het haken dat ik natuurlijk ook haaknaalden nodig. Dus kocht ik een setje met verschillende diktes. (€1,99 voor set van 6 haaknaalden)

Wat ook altijd handig is met kaarten maken en andere dingen, dubbelzijdige tape. (€0,32 per rol van 10 m)

En een paar dagen terug zag ik bij de instagram van lisanneleeft dat de Action nu weer twin makers heeft. Dit keer pakketten van 12 stuks voor €3,99. Nu hebben ze ook oranje en rode twin makers. Dus ik wil eigenlijk alweer terug naar de Action.

Waar koop jij meestal jouw creatieve spulletjes?

6 reacties:

    1. Vond ik dus ook met allemaal van die mooie pastel kleuren, lekker vrolijk.
      Ben wel benieuwt of jij het ook bij een pakje washi tape kunt houden.

    1. Ja, zo leuk. Moet zelf nog voor de nieuwe alcohol markers gaan kijken. De kleine pakjes die ik de vorige keer kocht zijn inderdaad fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.