Woensdag mag dag: Nagel repareren met theezakje

Heb je dat ook wel eens dat je nagel inscheurt. Heel verveeld als je naar een feest wil. Of net als bij mij, ik wilde net DIY’s gaan filmen. Maar gelukkig kon ik mijn nagel repareren met theezakje. In deze video laat ik je zien hoe.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Benodigdheden voor een nagel repareren met theezakje:
✧ 2 stukjes theezakje (Strookjes van een niet gebruikt leeg theezakje.)
✧ Nagellak
✧ Vijltjes (Ik gebruik een gewone vijl en glazenvijl.)
✧ Een nailart duo stylist of saté prikker.

De nagel repareren.
Eerst breng je een laagje nagellak aan op de ingescheurde nagel. Vervolgens leg je een strookje van het theezakje over de scheur. Hierbij laat je het theezakje in ieder geval aan de ingescheurde kant een stukje uitsteken. Dan druk je met de nailart duo stylist of een saté prikker het theezakje voorzichtig in de nagellak. Vervolgens breng je weer een laagje nagellak aan en doe je ook nagellak op de uitstekende stukjes van het theezakje. De uitstekende stukjes theezakje vouw je daarna met nailart duo stylist of saté prikker naar de onderkant van je nagel.

Voor extra stevigheid.
Dan doe je nagellak aan de onder en bovenkant van de nagel. En voor extra stevigheid doe je nog een klein stukje theezakje om de ingescheurde zijkant. Hier doe je dan ook weer aan de onder en bovenkant nagellak op. Vervolgens laat je dit 5 minuten drogen. Ondertussen heb je dan mooi de tijd om je andere nagels te laken.

Glad vijlen.
Nadat de nagellak goed droog is, kun je met een vijltje de hoeken die door het theezakje ontstaan zijn eraf vijlen. Vervolgens vijl je met een glazenvijl de randen van het theezakje glad met de nagel. Hier doe je dan nog een laatste laag nagellak (dit kan ook een leuk gekleurde nagellak zijn) overheen. En wanneer deze laag nagellak droog is ben je klaar met je nagel repareren met theezakje.

Op deze manier heb je allemaal mooie lange nagels.
Zou jij je nagel ook repareren?
Zodat je er niet een korte nagel tussen hebt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.