Woensdag mag dag: Nu al kerst!

Oktober moet nog gaan beginnen, maar ik heb zoveel kerst DIY ideeën, dat het mij wel leuk lijkt om je nu al kerst inspiratie te geven. Mijn ideeën lopen uiteen van kaarten tot allerlei soorten decoratie. Zoals de sterren hieronder. (Niet dat bij ons nu de kerst versieringen al hangen hoor, dit was vorig jaar.)

kerstster-alle-2-voor-het-raam

Is de zomer wel al voorbij!
Vorige week was het nog tropisch weer en toch ben ik van plan om in oktober al met kerst ideeën aan de slag te gaan. Het maken van verschillende soorten kerstkaarten. Verder ook diverse soorten decoratie. (Voor in de kerstboom, voor het raam en op tafel.)

Waarom nu al?
Wanneer ik vroeg begin met ideeën heb jij ook de tijd om ze voor kerst nog te kunnen maken. Want zeg nou zelf, die (drukke) december maand is vaak al om voor je er erg in hebt. Terwijl je nog zo van plan was om zelf (Gezellig ’s avonds.) leuke decoraties te maken. (Alleen dan draaien er ’s avonds ineens allemaal leuke kerstfilms of komt er bezoek.) Dus de oplossing: Gewoon al vroeg met de kerst DIY’s beginnen.

Zelf de kerstkaarten maken.
Want als je niet alleen de kerstkaarten moet schrijven, maar ze ook nog zelf wilt maken. Dan zal je er toch op tijd mee moeten beginnen.

Decoraties.
Hetzelfde geld eigenlijk ook met decoraties. Als je bijvoorbeeld met verf of zo aan de slag gaat. Dan krijg je namelijk met droogtijd te maken. (Waardoor het vaak net iets langer duurt dan gepland.)

kerstster-klaar-voor-het-raam

Mijn idee is dus om nu al met kerst en een beetje herfst te beginnen.
Gewoon lekker gezellig aan de slag te gaan.

Vind jij het leuk als er al vanaf oktober kerst DIY’s komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.