Woensdag mag dag: Shoplog Action en Kruidvat

Weer even een shoplog met Action en kruidvat spulletjes. Deze keer ben ik zelf niet in de winkel geweest. Maar nadat mijn moeder en zus een aantal keren gewinkeld hadden. Vond ik dit genoeg spulletjes om even met jullie te delen.

Shoplog Action en Kruidvat

Eigenlijk wil ik heel graag zelf naar winkels als Action en Kruidvat om rond te neuzen voor DIY spulletjes. Maar dat laat mijn gezondheid nu even niet toe. Dus haalde mijn moeder en zus een paar keer spulletjes voor mijn. Deze wil ik je vandaag laten zien.

Als eerste deze 2 rollen cadeaupapier met 2 rolletjes cadeaulint (€1,99) die ze voor mij bij Kruidvat kochten.

De rest van de spulletjes komen van de Action. Waaronder dit blok vellum papier met quotes erop. (€1,48) Vellum papier is dun licht doorschijnend papier en in dit blok staan daar quotes in kleur en zilver op.

Deze quotes kun je bij DIY’s gebruiken om bijvoorbeeld een kaart leuk mee te versieren.

Verder hadden ze bij de Action twinmaker boxen met 24 twinmakers voor €4,95. Hiervan namen ze een donkere en lichte versie voor mij mee.

Zelf had ik gevraagd of ze naar deze layered stamps (€0,99 per pakje.) wilde kijken. De eerste keer hadden ze die nog niet bij de Action. Toen ze later terug gingen wel en namen ze deze 5 voor mij mee. Er zijn ook nog 3 andere een camera, een veer en een vogelkooitje met 2 vogeltjes. Maar ik vond deze het leukste.

En natuurlijk nog washi tape (€0,79 per pakje.), want dat kun je gewoon niet laten liggen. 2 van de washt tapes uit het eerste pakje gebruikte ik al bij de DIY washi tape tekst.

Welke van deze items zou jij ook kopen? (Of heb je misschien al gekocht?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.