Woensdag mag dag: Shoplog Action, Hema en meer

Een tijdje terug ging ik naar de Action winkelen. Vooral voor de winactie, maar ik kocht ook dingen voor mijzelf. En mijn moeder en zus gingen gelukkig nog voor mij naar winkels. Zo heb ik toch de spulletjes van de Action, Hema en andere winkels die ik wilde hebben.

shoplog Action, Hema en meer

Voor deze shoplog ben ik zelf 1 keer naar de Action geweest met mijn moeder. (Dit was vooral om de spulletjes voor de winactie! SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar! te kopen.) Daarna zijn mijn moeder en zus nog een paar keer naar de Action, Hema en andere winkels geweest voor mij om nog wat spulletjes te halen. (Ik was zelf na die ene winkel lichamelijk helemaal op en hierdoor niet in staat om nog een Action, Hema en andere winkels af te gaan.)

Bij de Action kocht ik gekleurde en neutrale cardstock with linen structure. (€1,49 per blok met 24 A4 vellen.)

Daar kan ik kaarten mee gaan maken, door er bijvoorbeeld op te handletteren. Dat wil ik met meer kleur gaan doen. hiervoor is het natuurlijk handig om gekleurde fineliners te hebben. Dan komt dit setje met 12 fineliners van de Hema wel van pas. (€2,00)

En dan nog iets kleurrijks. Deze leuke mini wasknijpertjes van de Action. (Een pak van 200 stuks voor €1,99) Hiervan komen er ook in de pakketjes die je kunt winnen met de winactie! SuzanCreatiefDivers.nl bestaat 1 jaar!

In die pakketjes komen ook een aantal van deze paperclips in de vorm van vraagtekens en spreekwolken. En ik hou er zelf een paar. (Deze zijn bij de Hema €1,00 per setje van 12 stuks.)

Zelf wil ik met deze gekleurde paperclips (150 stuk voor €1,00 bij Tedi.) gaan proberen om nog andere vormen paperclips te maken.

En ik kon het weer eens niet laten om ook washi tape (Per pakje €0.79 metallic en gewone.) mee te nemen. Eerst kocht ik voor mijzelf alleen de gekleurde, maar later liet ik mijn zus de andere ook halen. Die variant zit ook in de winactie pakketjes en ik wilde hem zelf toch ook hebben. (Misschien gebruik ik die wel bij het versieren van de pakketjes.)

Verder heb ik ideeën voor het maken van achtergronden met lagen en vlakken. Hiervoor heb ik afplaktape nodig die de ondergrond niet beschadigde, dus kocht ik sensitive masking tape. (€0,95 bij de Action.)

Bij het winkelen kwamen mijn moeder en zus in een executiewinkel deze plastic bal (€0,69) met een diameter van 6 cm tegen. Ik heb al een grotere versie waar ik een chocolade kerstbal mee maakte. Met deze kleinere bal kan ik eenpersoons dessertjes maken.

Verder kochten mijn moeder en zus Mailing box (Bij de Hema €2,00 voor 2 brievenbusdozen.) voor mij. Dit bleken alleen niet helemaal de brievenbusdozen die ik zocht voor de winactie. (De dozen sluiten aan de zijkant.)

Dus ging ik op internet zoeken en kwam ik bij Twinpack de brievenbusdozen tegen die ik bedoelde. (Met klep aan de bovenkant.) Deze kon je per 50 stuks kopen, maar dat zijn er voor mij iets te veel. Daarom stuurde ik een mailtje met de vraag of ik ook 2 losse brievenbusdozen kon kopen of dat ze mij de dozen misschien zelfs wilde sponsoren. Ik kreeg een reactie terug dat ze 2 brievenbusdozen naar mij toestuurde en heb ze inmiddels ook ontvangen. Hartelijk dank daarvoor Twinpack.

Waar koop jij je brievenbusdozen als je bijvoorbeeld aan swaps mee doet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.