Woensdag mag dag: Veel cadeaupapier!

Iedereen heeft wel ergens iets mee. Bijvoorbeeld washi-tape, nagellak, sjaaltjes of stickers verzameling. Zoals je ziet heb ik dat met cadeaupapier. Of is dit nog niet zo veel cadeaupapier?

Cadeaupapier achtergrond gekeurd

Maar noem je dit wel een verzameling of is het een verslaving. Afgelopen maandag liet Lisanne van LisanneLeeft.nl haar (papieren)rietjes verslaving zien. Zelf noem ik het liever gewoon een verzameling. Wat vind jij?

Mijn cadeaupapier.
Het meeste komt van winkels als Action, Xenos, Lidl, Kruidvat, Big Bazar en dat soort winkels. Vaak wordt het voor mij gehaald. Zelf kom ik helaas niet zo veel in de winkel. (Daar houd ik ook niet zo van, maar als het gaat om knutsel spulletjes is het wel leuk.)

Eerst de apartere.
Papier met varkentjes erop, vlinders, rozen, post thema of sneeuwvlokken.

apart cadeaupapier

Met een streepje en effen.
Aan de buitenkanten een effen en de rest heeft strepen, recht of in v’tjes.

met een streepje + effen

De binnenkant ook een kleurtje.
Bij de Xenos hebben ze nu cadeaupapier dat aan de binnenkant een effen kleur heeft. Zoals de 2 hieronder. Ik hoop dat ze er hier meer van gaan krijgen. Met origami vouwen geeft dat vaak wel een leuk effect. (Zoals je morgen bij origami zo zult zien bij een vlinder.)

2 kanten gekleurd

Korter cadeaupapier.
De meeste rollen zijn 70 cm hoog, maar niet allemaal. De rollen cadeaupapier hieronder zijn kortere namelijk 46,5 cm hoog. (De linkse is 50 cm.)

korter cadeaupapier

Inpakfolie.
Dan bedoel ik niet alleen het doorzichtige folie. (Wie heeft dat nou niet in huis.) Nee, ik bedoel van dat glimmende folie met gekleurde opdruk. (Deze kan ik helaas niet voor alle inpak creaties gebruiken, omdat de folie moeilijker te vouwen is.)

cadeaufolie

De nieuwste.
Een drie-pak van de Kruidvat in romantische stijl.

Laatse nieuwe

En als laatste mijn favoriete.
Uit zo veel cadeaupapier nog favorieten kiezen. Niet zo makkelijk, maar ik laat je er een aantal zien.

favorieten

Heb jij ook een voorraad cadeaupapier?
Of heb jij een hele andere verzameling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.