Woensdag mag dag: Weekplanning aangepast!

Helaas ben ik er achter gekomen dat ik het lichamelijk niet aan kan om dagelijks een post online te zetten. (Door mijn Vitamine B12 tekort, hier lees je daar meer over.)  Daarom heb ik het besluit genomen om de weekplanning aan te passen. Hier onder kun je lezen wat er gaat veranderen.

Weekplanning aangepast

Het bloggen blijkt toch meer werk te zijn dan alleen het filmen van wat ik maak en er tekst bij te typen. Het monteren kost meer tijd en energie dan goed is voor mijn lichaam. Dus ik het moeilijk besluit genomen om vanaf deze week de weekplanning aan te passen.

Wat er verandert.
Voortaan komt de rubriek “Divers vandaag” alleen in de even weken online en de rubriek “Origami zo” komt alleen in de oneven weken online. Verder blijft de weekplanning het zelfde zoals die nu is.

Hopelijk ga ik het met 1 dag in de week rust, voor mijn lichaam weer wat dragelijker maken. Het zou namelijk jammer zijn als ik doorga en dadelijk ineens weken niks online kan zetten, omdat mijn lichaam dan helemaal op is en ik met pijn op de bank lig bij te komen. Dan liever nu met tegenzin een stapje terug.

En wie weet wat de toekomst brengt. Misschien gaat het bloggen door het vaker te doen wel gemakkelijker worden. Waardoor ik voor het plaatsen van een post minder tijd en energie kwijt ben dan nu. Zodat ik weer vaker wat online kan zetten zonder te veel van mijn lichaam te vragen. Maar daar kom ik vanzelf achter.

Helaas komt er morgen dus geen “Origami zo” online.
Hopelijk zie ik je vrijdag weer terug met Inpakken speciaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.