Zo verpakte ik de cadeautjes van mijn 3 jaar bestaan winactie

In mijn nieuwste video laat ik jullie zien hoe ik de cadeautjes van mijn 3 jaar bestaan winactie verpakte. Die winactie is wel al van een hele tijd geleden. Maar ik heb nog voor verschillende DIY video’s beeldmateriaal, van hoe je cadeautjes, kaarten of snailmails mooi kunt inpakken of versieren. En met deze video kan ik jullie alvast laten zien wat voor leuke DIY video’s er nog allemaal aan zitten te komen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Voor mijn 3 jaar bestaan winactie (van afgelopen mei) maakte ik dit leuke brievenbusdoosje. Daarvoor filmde ik ook verschillende van DIY’s die er in het pakketje zaten. Een paar hiervan staan al online, maar een groot deel moet ik eerst nog monteren.

En het leek mij leuk om jullie met deze video alvast te laten zien welke DIY’s er aan zitten te komen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Van de DIY video’s die hiervan al online staan heb ik een afspeellijst gemaakt. En iedere keer als er weer een nieuwe video online komt zal ik die aan de afspeellijst “DIY’s van mijn 3 jaar bestaan winactie” toevoegen.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wil jij graag op de hoogte blijven van de nieuwe DIY video’s die gaan komen! Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal. Hier help je mij trouwens ook mee om te kunnen groeien.

Naar welke DIY video ben jij het benieuwste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.